U Sarajevu utučeni zbog fijaska Kurtija i lažne države: Islamistički portal priznao da je Vučić pobedio u bici za Savet Evrope! (FOTO)

18.05.2024

13:40

0

Sarajevo ozlojeđeno zbog uspeha Srbije

U Sarajevu utučeni zbog fijaska Kurtija i lažne države: Islamistički portal priznao da je Vučić pobedio u bici za Savet Evrope! (FOTO)
Ilustracija - Copyright R.R./ATAImages/Profimedia/Printscreen

Džihadistički portal Slobodna Bosna, poznat po monstruoznim napadima na Srbiju, Republiku Srpsku i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, očigledno ne može da se pomiri sa fijaskom lažnog premijera Aljbina Kurtija povodom pokušaja učlanjenja tzv. Kosova u Savet Evrope. 

Lažna država neće biti primljena  u Savet Evrope, a upravo ta činjenica žestoko je zabolela političko-medijske krugove u Sarajevu.  

Printscreen
 

Na portalu Slobodna Bosna objavljen je članak pod naslovom "Vučić uspio u namjerama: Kosovska vlada zakasnila, zaustavljeni na korak do prijema u Savet Evrope - u kome se lamentira nad fijaskom lažnog premijera Aljbina Kurtija.

U tekstu priznaju apsolutni trijumf Srbije po ovom pitanju i navode da je diplomatska ofanziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića najzaslužnija za to. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike