Napušta tajkuna Dragana Đilasa: Miloš Jovanović tvrdi da ga pitanje saradnje sa ostatkom opozicije više ne zanima!

17.06.2024

12:42

0

Baviće se u narednom periodu isključivo sobom i jačanjem svoje stranke

Napušta tajkuna Dragana Đilasa: Miloš Jovanović tvrdi da ga pitanje saradnje sa ostatkom opozicije više ne zanima!
Miloš Jovanović i Dragan Đilas - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Da mu saradnja sa ostatkom opozicije nije više u planu, najavio je predsednik Novog DSS, Miloš Jovanović.

- Posle ovih godinu i po dana saradnje sa ostatkom, blago rečeno, krajnje nesolidne opozicije, što sa desnog, što sa levog dela spektra, to pitanje me više ne zanima. Bavićemo se u narednom periodu isključivo sobom i jačanjem naše stranke - rekao je lider Novog DSS Miloš Jovanović.

- Sve što je imalo da se kaže je trebalo reći pre 2. juna i ja sam to učinio prilično jasno i glasno. Sada je 2. jun iza nas i ta stvar je za mene završena. Šteta je napravljena, i to poprilična. Nisam siguran da su pobornici učešća u ovakvoj farsi uopšte svesni posledica njihovog delovanja ali tu smo, gde smo. Idemo dalje. Što se tiče komunikacije sa strankama koje sebi nisu dozvolile da učestvuju u ovoj beogradskoj lakrdiji, ona je smanjena jer je naprosto jedan ciklus završen i sada treba dobro promisliti kako dalje - rekao je Jovanović. 

Na pitanje da li je tačno da je odbio da potpiše zajednički dokument o unapređenju izbornih uslova koji su predložili SSP, SRCE i Zajedno, odnosno Đilas, Ponoš i Zelenović, Jovanović je odgovorio potvrdno.

- Nisam ni razgovarao sa kolegama iz opozicije o tom dokumentu. Tačno je samo da sam rekao da sada nema potrebe za žurbom. Ponavljam, jedno poglavlje je zatvoreno. Treba pustiti da se sve svari, da se stvari slegnu i da se promisli o tome kako se dalje, i na koji način, može nastaviti borba - kazao je Jovanović. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike