Kurtijev narkoman preko Slobodne Bosne vodi kampanju protiv Vučića: Boban Pacov ljut što predsednik nije dao da se Srbi proglase genocidnim!

25.06.2024

13:51

0

Kurtijevac i srpski izrod opet besramno napao Srbiju i predsednika Vučića

Kurtijev narkoman preko Slobodne Bosne vodi kampanju protiv Vučića: Boban Pacov ljut što predsednik nije dao da se Srbi proglase genocidnim!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić Printscreen

Boban Bogdanović, poznatiji kao Boban Pacov, miljenik premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija i generalni sekretar Instituta za evroatlantsku strategiju tzv. Kosova, dokazani narkoman, preko islamističke Slobodne Bosne vodi kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a sve iz razloga što srpski predsednik nije dozvolio da se Srbi proglase za genocidni narod.

Naime, Bogdanović je otišao da glumi žrtvu, te je u intervjuu za islamističku Slobodnu Bosnu napao predsednika Srbije navodeći da "Vučić još nije odgovarao za Srebrenicu, ali još nije sve gotovo". 

Printscreen
 

Opšte je poznato da je kurtijevac Bogdanović antisrpski nastrojen, i da sve radi protiv Srbije udarajući konstantno na Vučića, pa mu tako sada smeta to što šef srpske države nije dozvolio da se šire laži i da se Srbi proglase genocidnim narodom!

Bogdanović je nedavno pozvao na monstruoznu hajku protiv Srbije:

- Dragi građani, Kosova, danas pozivam Vladu, sve političke stranke i nevladine organizacije da odmah razrade "akcioni plan", i u narednih 100 dana pripreme tužbe protiv Srbije za genocid počinjen na Kosovu 1999. godine - napisao je bez imalo srama.

U septembru prošle godine, mrežama se proširio snimak Srbina po meri lidera albanskih separatista Aljbina Kurtija, Bobana Bogdanovića, kako šmrče kokain

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike