Ne zanimaju ga više izbori u Srbiji: Manojlović u Nemačkoj na Euru uživa za sve Rokfelerove pare, a zastavu Srbije okrenuo naopako! (FOTO)

17.06.2024

10:49

0

Uživa(o) u Nemačkoj za sve Rokfelerove pare, a zastavu Srbije okrenuo naopako

Ne zanimaju ga više izbori u Srbiji: Manojlović u Nemačkoj na Euru uživa za sve Rokfelerove pare, a zastavu Srbije okrenuo naopako! (FOTO)
Savo Manojlović - Copyright Printscreen

Lider pokreta "Kreni - promeni" i deklasirani kandidat za gradonačelnika Beograda, Savo Manojlović, pokazao je na delu da njega baš briga za izbore, jer je otišao u Nemačku kako bi pratio evropsko prvenstvo u fudbalu i uživao za sve Rokfelerove pare, a još je okrenuo i srpsku zastavu naopačke, što je naišlo na brojne osude na društvenim mrežama.

Savo Manojlović je objavio fotografiju na platformi "Iks" kako pozira na stadionu u Nemačkoj pred utakmicu evropskog prvenstva u fudbalu između Srbije i Engleske i to sa zastavom Srbije okrenutom naopako! 

Manojlović je izgleda zaboravio na svu dramu i haos koji je izazvao na beogradskim izborima. Spakovao je kofer i otišao da uživa na tribinama u Nemačkoj, jer ga za izbore očigledno nije nimalo briga.

Savo je međutim, zaboravio kako treba da drži srpsku zastavu, pa je okrenuo naš državni i nacionalni simbol i ponos naopako, što je zaista sraman gest.

Zbog toga su ga na društvenim mrežama žestoko napalii sa komentarima. Manojlović je iznad fotografije napisao "Idemo Srbija", a odlazak na Euro je samo dokaz da on uživa za sve Rokfelerove pare. Manojlovića uopšte nije briga za nedavno održane izbore 2. juna, kao ni za jučerašnje ponovljene izbore na dva biračka mesta u Nišu. 

Printscreen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike