Islamistička Slobodna Bosna ne staje sa udarima na Vučića: Njegovu odbranu Dejtona vide kao pretnju?! (FOTO)

25.04.2024

15:51

0

Nastavljaju klevetničku kampanju protiv Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića

Islamistička Slobodna Bosna ne staje sa udarima na Vučića: Njegovu odbranu Dejtona vide kao pretnju?! (FOTO)
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug

Islamistički portal Slobodna Bosna nastavlja sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovoga puta su ga napali zbog toga što poštuje međunarodno pravo i brani brani Dejtonski sporazum.

Ekstremisti sa portala Slobodna Bosna su objavili tekst u kome tvrde da su reči zabrinutosti srpskog predsednika, zapravo "opasne poruke".  

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorku sa zvaničnicima UN i zemalja članica najvažnije svetske organizacije, a sve u cilju borbe protiv usvajanja sramne rezolucije o tzv. genocidu u Srebrenici. Vučić je naveo da mu je predsedavajući Generalne skupštine, Denis Frensis rekao da je Nemačka ubedljivo najangažovanija na pitanju usvajanja ovog skandaloznog dokumenta.

Vučić je na Instagramu objavio da sponzori ove rezolucije ne žele bilo kakvo odgađanje glasanja.

- Јasno je da su nam ostale samo poslednje pripreme da se borimo za čast i obraz Srbije. Nikoga od predlagača nije briga ni za Dejtonski sporazum koji gaze, nije ih briga ni za stabilnost u našem regionu, jedino što žele je kolektivna kazna za srpski narod. Poruku smo razumeli i borićemo se do kraja - istakao je Vučić. 

Islamistička Slobodna Bosna je odmah požurila da sve to predstavi kao nekakve navodno preteće i opasne poruke srpskog predsednika. Bošnjačkim ekstremistima i unitaristima je očigledno pretnja sve što dolazi iz Srbije, pa i miroljubive poruke predsednika Vučića koji se zalaže za mir i stabilnost u regionu i teži izbegavanju svih mogućih sukoba. 

Ali, kao što možete videti ispod, srbomrscima to nije dovoljno, pa nastavljaju klevetničku kampanju protiv Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića

Printscreen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike