Čiji li si, čiji li si, Savo? Manojlović postao heroj Kurtijevih medija, jer je žestoko protiv Vučića i razvoja Srbije! (FOTO)

28.05.2024

15:45

0

Kurtijevci zdušno podržavaju Sava Manojlovića

Čiji li si, čiji li si, Savo? Manojlović postao heroj Kurtijevih medija, jer je žestoko protiv Vučića i razvoja Srbije! (FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen

Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred pokreta „Kreni-promeni“ Savo Manojlović bio je 2021. godine zvezda albanskih medija kada je izjavio da se rukovodi principima kojima su ga naučili Albanci!

Kada se malo bolje istraži u pomenutim medijima dolazimo do podatka da  je te godine Manojlović predstavljan herojem jer je sa protestima koje je podržavao stao na put razvoju Srbije i naneo joj nemerljivu štetu po pitanju litijuma. 

Tada su Kurtijevi mediji sa radošću preneli to što je Savo protestovao protiv napretka svoje zemlje predstavljajući ga kao čoveka koji protestuje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

Printscreen
 

 

,, Ko je Srbin iz Prištine koji koji protestuje protiv Vučića?“ i „Ko je Srbin iz Prištine koji organizuje proteste u Srbiji?“ glasili su naslovi u Kurtijevim medijima koji su, zapravo, kruna vesti u kojima je Manojlović predstavljen herojem koji se suprotstavio Vučiću koji je želeo da Srbija napreduje. 

Printscreen
 

Jasno da su se kurtijevci radovali jer Savo nanosi štetu Srbiji, te su ga zato i načinili zvezdom, jer svako ko je protiv Vučića i Srbije Kurtiju je dobar. 

Printscreen
 

Otuda ne treba da čudi ni skorašnjja podrška koja Manojloviću dolazi od Adrijatika Keljmendija, poznatog prištinskog novinara, srbomrsca i jedanog od najagresivnijih promotera nezavisnosti tzv. Kosova upućena upravo Savu Manojloviću.

Keljmendi čak kaže za Sava Manojlovića da je principijelni političar koji pokazuje zrelost u raspravama o Kosovu?! 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike