Od tog posla nema ništa: Kurti moljaka Zapad da pritisne Vučića po jednom pitanju, zaboravio da je predsednik Srbije imun na pritiske (FOTO)

28.05.2024

11:35

1

Kurti zakukao u zapadnom mediju da pritisnu Vučića da uvede sankcije Rusiji

Od tog posla nema ništa: Kurti moljaka Zapad da pritisne Vučića po jednom pitanju, zaboravio da je predsednik Srbije imun na pritiske (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti požalio se u zapadnim medijima, jer su, kako navodi, Sjedinjene Američke države "suviše blage" prema Srbiji!

U izjavi koju je dao za Fajnenšl tajms, Kurti je zavapio Zapadu da pritisne predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako bi Srbija uvela sankcije Ruskoj federaciji. 

- Kurti je rekao da Zapad treba da Beogradu da rok do kada mora da uvede sankcije Rusiji - navodi se u pomenutom mediju. 

Printscreen
 

Čini se da se Kurti malo zbunio, zaboravivši prilikom svog jadnog moljakanja u zapadnim medijima da nema potrebe da ide okolo i kuka i moli da se Vučić pritisne da nešto uradi, jer Zapad ionako i bez Kurtijeve kuknjave strahovito pritiska Vučića na svakodnevnom nivou, ali uzalud iz razloga što srpski predsednik nije podložan tim pritiscima i vodi računa o interesima svoje zemlje, a ne Zapada.

Jedina Kurtijeva nada je srpska opozicija, koju i on i njegovi zapadni mentori žele da poguraju kako bi pobedila u nedelju na lokalnim izborima, a kasnije došla na vlast u celoj zemlji, jer su opozicionari već obećali da će uvesti sankcije Rusiji i da će biti totalno servilni prema njihovim zapadnim gospodarima. 

I Kurti i ta opozicija imaju samo jedan problem - narod u Srbiji ne želi Aljbinove i zapadne favorite.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike