"Slobodna Bosna" uz Mariniku Tepić i Milojka Pantića: Otvorena podrška onima koji rade protiv Srbije (FOTO)

25.06.2024

09:16

0

Uzevši u obzir naslove koji se često mogu videti u "Slobodnoj Bosni" narodu nije teško da shvati, ko podržava čije ideje

"Slobodna Bosna" uz Mariniku Tepić i Milojka Pantića: Otvorena podrška onima koji rade protiv Srbije (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milojko Pantić i Marinika Tepić u islamističkim medijima su neretko glavna tema. Tako, "Slobodna Bosna" ne krije da otvoreno podržava one koji rade protiv Srbije.

Uzevši u obzir naslove koji se često mogu videti u "Slobodnoj Bosni" narodu nije teško da shvati, ko podržava čije ideje. 

Nije neko iznenađenje što su Tepićeva i Pantić jedni od glavnih aktera ove priče, shodno tome kakve su njihove ideje i uverenja.

Ne treba podsećati da su oni najveći protivnici investiranja u Srbiju, da tvrde kako su Srbi genocidan narod, da Sveti Sava nije bio Srbin, da su Srbi počinili genocid na KiM, da je Amfilohije nezakonito srušio legalnu Milovu vlast i da je Vuk Karadžić bio prevarant.

I onda na to sve, imaju podršku medija iz regiona koji jedva čekaju da Srbiju predstave u negativnom svetlu, ili kao islamistička "Slobodna Bosna" podrže njihove politike kojima rade protiv sopstvenog naroda i svoje zemlje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike