Koordinisani udari na Srbiju iz pravih i lažnih američkih ambasada: Opšta antisrpska ofanziva u regionu, sledi žestok odgovor Vučića! (FOTO)

11.06.2024

14:49

0

U toku je sveopšta ofanziva i koordinisani udar na Srbiju

Koordinisani udari na Srbiju iz pravih i lažnih američkih ambasada: Opšta antisrpska ofanziva u regionu, sledi žestok odgovor Vučića! (FOTO)
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages/Printscreen

Posle saopštenja Ambasade SAD u Sarajevu da su zaključci Svesrpskog sabora "napad na Dejtonski sporazum", oglasila se i takozvana američka ambasada u Prištini .

Džefri Hovenijer, takozvani ambasador SAD-a u lažnoj i nepostojećoj državi Kosovo, poručio je da "dijalog Kosova i Srbije mora biti završen međusobnim priznanjem". 

Printscreen
 

Potpuno je jasno da se radi o koordinisanoj akciji i udarima na Srbiju iz pravih i lažnih ambasada SAD - u Sarajevu i Prištini.

Iako se trude da svojim napadima Srbiju oslabe, to se neće desiti, a da im planovi padaju u vodu govori i potez predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je reagovao na poteze ambasade SAD u Sarajevu.

Posle saopštenja Ambasade SAD u Sarajevu da su zaključci Svesrpskog sabora "napad na Dejtonski sporazum", na Instagramu se oglasio Vučić i najavio odgovor.

- Američka ambasada u Sarajevu je rekla svoje. Sutra će dobiti odgovor. Prvi put ću kao predsednik Srbije da im postavim pitanja, a verujte mi, odgovor neće imati, iako se tiče baš Dejtonskog sporazuma. Problem je u tome što oni nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao ni lideri koji ne žele da se dodvoravaju njima, već da brane interese sopstvenog naroda. Biće zanimljiv dan, a malo mi je falilo da pomislim da su dovoljno pametni u američkoj ambasadi u BiH da ne komentarišu Sabor i da se ne sramote. Ovako, sledi odgovor. Postoji jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu... - napisao je predsednik Vučić na Instagramu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike