Kurti besan zbog rezultata izbora u Srbiji: Naredio medijima da iz sve snage napadnu predsednika Vučića i njegovog sina Danila! (FOTO)

03.06.2024

14:14

0

Kurti naredio medijima da napadnu Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila

Kurti besan zbog rezultata izbora u Srbiji: Naredio medijima da iz sve snage napadnu predsednika Vučića i njegovog sina Danila! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Printscreen Tanjug/Marko Đoković

Nakon što je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke odnela ubedljivu pobedu na juče održanim izborima, terorista Aljbin Kurti ne krije bes.

Naime, lista "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" je, pored nasilja i opstrukcija u režiji opozicije, ostvarila istorijski rezultat te sama može da formira vlast u većini mesta. 

Tim povodom, upriličena je proslava, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu snimak na kom se vidi njegov stariji sin Danilo koji se veseli i dižići tri prsta peva pesmu "Ja sam momče sa Kosova, ponosim se tim".

To je razljutilo teroristu Aljbina Kurtija koji je odmah naredio svojim medijima da udare na srpskog predsednika navodeći da "provocira nakon što je proglasio pobedu", da je tu i "sin Danilo koji peva nacionalističke pesme", a potom citiraju stihove:  

Printscreen
 

- Ja sam rođen tamo dole gde protiče Drim, ja sam momče sa Kosova ponosim se tim. Tu sam rođen, tu ostajem, božura mi mog. Oj božure, oj simbole, polja kosovskog.

Kurtijevci ne kriju da su nezadovoljni jer je lista čiji je nosilac bio srpski predsednik pobedila, a ne opozicija kojoj su davali vetar u leđa.

Kurti i njegovi ekstremisti su razočarani jer Srbija predvođena Vučićem ostaje na putu napretka, ostaje snažna i podignute glave, a isto tako ostaje i čvrst stav da Kosovo i Metohija nikada neće postati nezavisna država što posebno smeta Aljbinu Kurtiju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike