Islamistička "Slobodna Bosna" i Šolakovi mediji igraju prljavu igru! Cilj je samo jedan - srušiti Vučića i sve normalno na Balkanu!

13.06.2024

15:32

0

Sada je sasvim jasno da zapravo propagatore rezolucije u Sarajevu i njihove pajtose u Beogradu vezuju goli interesi, a ne briga za bošnjački narod i žrtve

Islamistička "Slobodna Bosna" i Šolakovi mediji igraju prljavu igru! Cilj je samo jedan - srušiti Vučića i sve normalno na Balkanu!
Slobodna Bosna napala Vučića - Copyright Profimedia

Interesna grupacija koju okuplja islamistička "Slobodna Bosna", a čiji deo su i mediji tajkuna Dragana Šolaka, udarila je na Dnevni Avaz iz Sarajeva samo zato što su objavili fer i pošten intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića bez ikakvih laži.

Sada je sasvim jasno da zapravo propagatore rezolucije u Sarajevu i njihove pajtose u Beogradu vezuju goli interesi, a ne briga za bošnjački narod i žrtve!

Udarajući na "Avaz", koji garantovano nije ni Vučićev ni srpski medij, ali jeste fer i objektivan, "Slobodna Bosna" je pokazala da je sve ovo deo veće igre kako bi se, rušenjem Vučića, srušili ne samo Srbija, već i svaka slobodna i normalna saradnja i suživot, međusobna podrška i ekonomski uspeh i Srba i Bošnjaka i BiH i Srbije.

Facebook
 

Dakle, cilj je jasan - srušiti sve normalno na Balkanu, sve ono o čemu je upravo Vučić govorio baš u sarajevskom Avazu!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike