Pratite uz kamere u visokoj HD rezoluciji gde su najveće gužve na putevima u Beogradu i Novom Sadu

20.02.2024

12:34

0

Nema više čekanja na informacije o saobraćajnim uslovima! Sada možete direktno uvideti stanje na putevima u realnom vremenu kroz kamere visoke rezolucije!

Pratite uz kamere u visokoj HD rezoluciji gde su najveće gužve na putevima u Beogradu i Novom Sadu
Copyright 24sedam

Dragi čitaoci,

Imamo uzbudljive vesti za sve vas koji nas pratite na putovanju kroz gradsku vrevu! Sa ponosom vam predstavljamo naš novi poddomen: kamere.24sedam.rs. Od sada, uz samo nekoliko klikova, možete uživo pratiti glavne saobraćajnice Beograda i Novog Sada, zahvaljujući našim vrhunskim web kamerama koje beleže svaki trenutak u visokoj rezoluciji.

Nema više čekanja na informacije o saobraćajnim gužvama! Sada možete direktno uvideti stanje na putevima u realnom vremenu kroz saobraćajne kamere visoke rezolucije! Bez obzira da li planirate svoj put ili jednostavno želite da budete u toku sa dešavanjima na putevima, naše kamere su tu da vam pruže svežu perspektivu.

Pogledajte najpopularnije kamere u Beogradu, kao i najpopularnije kamere u Novom Sadu.

 

JEDNOSTAVNA NAVIGACIJA

  • Pretraga

24sedam
 

Možete ukucati grad ili deo grada, ili jednostavno odabirom grada kroz padajući meni doći do željene saobraćajnice.

  • Najpopularnije kamere

24sedam
 

Slajder vas vodi u razgledanje lokacija jednostavnim prelaskom sa jedne kamere na drugu. Preporučujemo full screen kao opciju za bolju preglednost kamere

  • Interaktivna mapa

24sedam
 

U odnosu na poziciju na kojoj se nalazite, možete pogledati gde u vašoj blizini postoji kamera kako biste zaobišli gužve na putevima, ili pogledati krajnju destinaciju i izbeći nepotrebna zadržavanja na putevima.

Pogledajte najpopularnije kamere u Beogradu, kao i najpopularnije kamere u Novom Sadu.

Ali to nije sve! Ovo je samo početak naše zajedničke vožnje ka boljoj informisanosti o saobraćaju. Želimo da čujemo vaše glasove i sugestije. Gde god da primetite gužve ili tačke saobraćajnih prepreka, javite nam - [email protected]! Vaše povratne informacije su ključne za nas, jer želimo da vam omogućimo preglednost saobraćajnica tamo gde vam je najpotrebnije.

Pratite nas na kamere.24sedam.rs i budite korak ispred saobraćajnih izazova. Vaša udobnost i bezbednost su naš prioritet.

Srdačno, Vaš portal 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike