Još jedna smrt u okruženju ubica male Danke! Ova žena je iznenada preminula (FOTO/VIDEO)

09.04.2024

16:29

0

Preminula i bivša tašta Srđana Jankovića

Još jedna smrt u okruženju ubica male Danke! Ova žena je iznenada preminula (FOTO/VIDEO)
Copyright Facebook

Osumnjičenom Srđanu Jankoviću (50) iz sela Luka kod Bora, koji se tereti da je sa Dejanom Dragijevićem (50), kolegom iz borskog "Vodovod" ubio Danku Ilić (2) u Banjskom Polju, u jeku potrage za devojčicom umrla je bivša tašta.

 

 

Janković je tog 26. marta bio sa Dragijevićem na terenskom radu u Banjskom Polju. Devojčicu su udarili službenom "pandom", a Dragijević je sa mesta suvozača izašao i ubacio dete u kola da bi je potom udavio. Telo su bacili na obližnju deponiju, a potom su telo premestili.

Facebook
Srđan Janković

 

- Srđanova bivša tašta preminula je 29. marta, a sahranjena je obavljena dva dana kasnije u jednom borskom selu odakle je rodom. Srđanova tašta je imala 73 godine, a preminula je samo dan nakon rođendana jednog od unuka - navode komšije sela Luka za "Pink".

Janković je nekoliko decenija bio u braku i ima sina. Dečko poslednjih pet godina živi u inostranstvu. Posle razvoda, koji se dogodio pre godinu dana, Janković je bio kod oca u selu Luka, dok bivša partnerka živi i radi u Boru.

Ovo je druga smrt od kada su uhapšene ubice male Danke. U nedelju je preminuo Dalibor Dragijević, mlađi brat glavnoosumnjičenog. Njemu je dan ranije određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je sa ocem Radoslavom (73) pomogao bratu da se 28. marta premesti telo devojčice sa deponije na za sada nepoznatu lokaciju.

Printscreen/Facebook
Dalibor Dragijević

 

Dalibor je priznao da je bratu pomogao nakon zločina i naveo čak 20 lokacija na kojima je navodno, telo devojčice. Međutim, nakon detaljne pretrage utvrđeno je da telo nije na pomenutim lokacijama. Pretraga terena i dalje traje, ali za sada bezuspešno.

Sve vesti o potrazi za telom Danke ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus vidoe

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Pink

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike