Ovo su muškarci koji su ubili malu Danku! (FOTO)

04.04.2024

11:28

2

Autor: 24sedam

U službenom automobilu pronađeni su tragovi krvi

Ovo su muškarci koji su ubili malu Danku! (FOTO)
Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić - Copyright Facebook Instagram printscreen Društvene mreže

S.J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot uhapšeni su nakon što su priznali da su službenim kolima ubili Danku Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu.

Prema prvim informacijama, u njihovom službenom automobilu pronađeni su tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić.

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, a proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah su priznali ubistvo - priča izvor istrage.

Društvene mreže
 

Kako prenosi Informer, dvojica radnika koja su tog dana dužila automobil i obavljala poslove u Banjskom Polju vozila su izuzetno brzo i udarila devojčicu, koja je očigledno odlutala iz dvorišta.

- Ona je stajala nasred puta, naleteli su na nju u punoj brzini. Izašli su napolje, i umesto da joj pomognu, oni su je stavili u gepek. Odvezli su dete do deponije i tamo ga bacili. Prvo su ga zatrpali otpadom, da ne bude primetno, a onda su otišli i dogovorili se da detaljno očiste automobil kiselinama i hemijskim sredstvima da bi otklonili tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i upotrebom posebnih lampi utvrđeno je postojanje tragova krvi u vozilu. Kasnije je utvrđeno da krv pripada Danki - piše Informer.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je potvrdio da je mala Danka ubijena, kao i da su dvojica muškaraca osumnjičena za njeno ubistvo uhapšena. 

Najnovije informacije u vezi sa ubistvom devojčice pročitajte u našem blogu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike