Poznato ko će pozajmiti glasove u Diznijevom filmu "Mufasa: Kralj lavova": Među njima poznati holivudski glumac (FOTO/VIDEO)

30.04.2024

09:40

0

Otkriven delić budućeg hita

Poznato ko će pozajmiti glasove u Diznijevom filmu "Mufasa: Kralj lavova": Među njima poznati holivudski glumac (FOTO/VIDEO)
Diznijev film "Kralj lavova" iz 1994. godine - Copyright Profimedia

Od dobitnika nagrade Oskar, reditelj Barija Dženkinsa (Mesečina), krajem decembra ove godine stiže nova Diznijeva avantura "Mufasa: Kralj lavova".

Profimedia
 

Dizni studio otkrio je delić svog budućeg hita "Mufasa: Kralj lavova" koji u svetske i domaće bioskope stiže krajem decembra.

Neizvesni uspon voljenog kralja Ponosne zemlje

Tek obajvljeni video nagoveštava priču o neizvesnom usponu voljenog kralja Ponosne zemlje, mesta u afričkoj savani iz originalne priče Kralj lavova, a cela animacija snimljena je pod rediteljskom palicom Barija Dženkinsa (Barry Jenkins) dobitnika nagrade Oskar za film Mesečina.

Promo/ MCF
 

"Mufasa: Kralj lavova" osvrće se na Rafikija, poznatog šamana iz originalnog naslova koji je zadužen da Simbinoj i Nalinoj ćerki Kiari prenese legendu o Mufasi.

Glas pozajmljuje i Mads Mikelsen

Ispričana u prisećanjima, animacija donosi Mufasa kao mladunčeta bez roditelja, izgubljenog i samog sve dok ne upozna simpatičnog lava po imenu Taka, naslednika kraljeve loze, princa sa svetskom budućnošću koji prima Mufasa u porodicu kao svog brata.

Profimedia
 

Slučajan susret pokreće grupu na neverovatno putovanje u potrazi za svojom sudbinom, testirajući njihove odnose dok zajedno rade na tome da izbegnu pretećeg i smrtonosnog neprijatelja. Kompanija Dizni obajvila je i imena čiji će se glasovi naći iza voljenih likova, a mladi engleski glumac jamajčanskog porekla Aron Pijer (Aaron Pierre) tumačiće Musafu.  Deo postave je i poznati Danac Mads Mikelsen.

Kompozicije za animaciju radio je Lin - Manuel Miranda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike