Kraj istrage o Danki (2): Saslušani svi svedoci, a ovo se tek sprema

25.04.2024

20:45

0

Završeno su saslušanja svih predviđenih svedoka

Kraj istrage o Danki (2): Saslušani svi svedoci, a ovo se tek sprema
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook

Istraga ubistva Danke Ilić (2) nastavljena je, kako 24sedam saznaje, juče saslušanjem svedoka u Višem tužilaštvu u Zaječaru. Saslušanju su prisustvovala i dvjica osumnjičenih za teško ubistvo Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), kao i Dejanov otac Radoslav (73), osumnjičen za pomaganje sinu u premeštanju tela ubijene devojčice sa deponije na i dalje nepoznatu lokaciju.

Time su završena saslušanja, a da li će još biti novih svedoka u istrazi Dankinog ubistva odlučiće Više tužilaštvo u Zaječaru. Reč je, kako je za 24sedam objanio novi branilac Radoslava Dragijevića advokat Milomir Jovanović, uglavnom o svedocima koji nemaju neposredna saznanja gde je telo ubijene devojčice.

Zaječarsko Više tužilaštvo juče je donelo i rešenje da se Dragijević i Janković transportuju na neuropsihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, dok će Radoslav Dragijević biti veštačen u Zaječaru. Njih dvojica su prebačeni su danas u Beograd.

U istrazi su ranije saslušani i roditelji male Danke, Miloš i Ivana Ilić.

Za isto krivično delo kao i Radoslav bio je osumnjičen i Dalibor Dragijević (40), koji je preminuo 7. aprila u 3.10 časova u pritvoru u Policijskoj upravi u Boru.

Potraga za telom male Danke Ilić i dalje traje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike