Umro brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (FOTO)

07.04.2024

13:18

2

Daliboru Dragijeviću (40) noćas je pozlilo u Policijskoj upravi u Boru

Umro brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (FOTO)
Dalibor Dragijević - Copyright Prinstcreen/Facebook

Osumnjičeni Dalibor .Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao Dejanu  Dragijeviću (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Daliboru  je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.

O događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Uzrok smrti, prema nezvaničnim informacijama, jeste infarkt. I njegov brat Dejan ranije je, takođe imao infarkt, ali je preživeo.

Majci osumnjičenih, kako saznajemo, po saznanju da joj je jedan sin preminuo, pozlilo je i ispred porodične kuće u Zlotu je ekipa Hitne pomoći.

Dalibor Dragijević je, da podsetimo, osumnjilčen je da je zajedno sa ocem Radoslavom /73) pomogao svom bratu Dejanu Dragijeviću u premeštanju tela male Danke Ilić sa deponije, gde je prvobitno bačena. Nije poznato gde je prebačeno telo, a policija danas pretražuje Lazarevu pećinu i kanjon Zlotske reke.

Radoslav i Dalibor Dragijević trebalo je danas da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zbog sumnje da su pomogli u uklanjanju tela Danke ilić sa deponije.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike