Oglasilo se tužilaštvo: Stigao obdukcioni zapisnik o smrti brata ubice male Danke (FOTO)

22.04.2024

15:17

0

Autor: Mi. S.

Postupiće se u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru

Oglasilo se tužilaštvo: Stigao obdukcioni zapisnik o smrti brata ubice male Danke (FOTO)
Dalibor Dragijević - Copyright Facebook

U VišeM javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je primljen obdukcioni zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu iza smrti Dalibora Dragijevića (40) iz Zlota, u Boru.

Obdukcioni zapisnik će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

On je bio pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu (50) da ukloni telo Danke Ilić.

Dalibor Dragijević, da podsetimo, preminuo je u noći između 6. i 7. aprila u policijskoj stanici u Boru, a prethodno je priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke Ilić (2). On je policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije pronađeno telo male Danke.

Dejan Dragijević (50) osumnjičen je za teško ubistvo u saizvršilaštvu sa kolegom iz borskog "Vodovoda" Srđanom Jankovićem (50) za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Uzrok smrti Dalibora Dragijevića, prema nezvaničnim informacijama, jeste infarkt. I njegov brat Dejan ranije je takođe imao infarkt, ali je preživeo.

Ispred porodične kuće Dragijevića u selu Zlot, posle informacije da je Dalibor preminuo, bili su policija i ekipa Hitne pomoći. Majka osumnjičenog bila je sa njima napolju.

Dalibor je trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, zajedno sa ocem Radoslavom (73) sa kojim je osumnjičen za pomaganje bratu Dejanu u premeštanju tela male Danke Ilić sa deponije na drugu lokaciju na području Bora.

Dragijević je sahranjen 14. aprila na seoskom groblju u Zlotu. Telo je spušteno u ozidanu raku, koja je potom zalivena betonom.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike