Upravo stiglo iz sela Zlot: Ovo su najnovije scene potrage za telom male Danke (FOTO)

09.04.2024

13:29

0

Autor: 24sedam

Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić (2)

Upravo stiglo iz sela Zlot: Ovo su najnovije scene potrage za telom male Danke (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Policija sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja trenutno pretražuje Lazarev kanjon, dok su na drugoj lokaciji na groblju u selu Zlot preostale ekipe MUP-a.

Za sada, u potrazi za telom Danke Ilić (2) pretraženo je prvih tri i po kilometara, kao i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Na groblje u Zlotu policija je dovela Svetlanu Dragijević, majku Dejana (50) osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), i Dalibora koji je bio osumnjičen za zakopavanje tela, ali je onda preminuo,

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage uhapšeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek i odneli na deponiju. Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem, i njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Kasnije su uhapšeni Dalibor i Radoslava Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na zasada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu određen pritvor do 30 dana. U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

Sve vesti o potrazi za telom Danke ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike