Majka ubice male Danke: Izašla sam sa četvrtog ispitivanja u policiji

09.04.2024

12:07

0

Majka ubice Dejana Dragijevića (50) puštena posle četvrtog ispitivanja

Majka ubice male Danke: Izašla sam sa četvrtog ispitivanja u policiji
Copyright Printscreen/Facebook

Svetlana Dragijević, majka Dejana (50) osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), i Dalibora koji je bio osumnjičen za zakopavanje tela, ali je onda preminuo, izašla je sa četvrtog saslušanja u borskoj policiji.

- Sad evo, žurim u Bor. Saslušavali su me policajci, i to četiri puta. Bilo je strašno. Ništa drugo ne znam i ne čitam medije. Sada žurim u Bor da nešto završim - rekla je Svetlana Dragijević za Alo!.

Tanjug/Vladimir Sporčić
Policija danima u selu Zlot

 

Njeni sinovi uhapšeni su prošle nedelje zbog ubistva devojčice Danke Ilić. Stariji Dejan je u pritvoru zbog sumnje da je dete zadavio golim rukama i sakrio telo. Njegov mlađi brat Dalibor bio je osumnjičen da mu je pomogao da premesti telo na drugu lokaciju, ali je u subotu umro u pritvorskoj jedinici PU Bor od posledica infarkta.

Pripadnici MUP danas pretražuju drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što su zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražili prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage uhapšeni su Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek i odneli na deponiju. Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem, i njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Kasnije su uhapšeni Dalibor i Radoslava Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na zasada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, dok je ocu određen pritvor do 30 dana. U međuvremenu je direktor JP "Vodovod" u Boru podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga.

Sve o novim detaljima iz potrage za telom Danke ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo/24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike