Crveni tepih Mostre '22: Vau Džulijen Mur, Katrin Denev u crvenom, jedna žena kojoj se vide grudi i Mađarica s opasnom punđom (FOTO)

01.09.2022

09:33

0

Autor: Z. A.

Crveni tepih je postao važan gotovo koliko i ostvarenja koja bi trebalo da prati

Crveni tepih Mostre '22: Vau Džulijen Mur, Katrin Denev u crvenom, jedna žena kojoj se vide grudi i Mađarica s opasnom punđom (FOTO)
Tan2022-8-31_202056375_0 - Copyright Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Sinoć je otvoren 79. Venecijanski filmski festival, koji je okupio najvažnije ljude iz sveta filma i poznate ličnosti iz sveta šou-biznisa. Filmski festival u Veneciji, poznat kao Mostra, trajaće do 10. septembra 2022. godine.

Zvezda crvenog tepiha bila je Džulijen Mur (61), koja se na crvenom tepiju povodom premijere filma „Bela buka“ (White Noise) pojavila u bleštavoj haljini s efektnim plaštom koji je otkrio besprekornu figuru lepe crvenokose glumice koja jednostavno ne stari.

Elegantni niski rep i dramatična šminka upotpunili su stajling zanosne Džulijen koja godinama slovi kao jedna od najbolje odevenih dama u Holivudu.

Tanjug
 
Džulijen Mur, Venecija 2022./Profimedia
 

Čuvenoj francuskoj glumici Katrin Denev je u velikoj sali u „Palaco del Cinema“ uručen „Zlatni lav“ za životno delo, a ova vremešna dama je nagradu primila u crvenoj haljini „Saint Laurent”.

Katrin Denev, Venecija 2022./Profimedia
 
Tanjug
 

A osim pomenutih diva, na crvenom tepihu prve večeri Festivala u Veneciji bilo je još nekoliko super izdanja, nekoliko promašaja i jedan šok.

Mađarska manekenka Barbara Palvin je na premijeri filma „Bela buka“ (White Noise) nosila neobičnu haljinu od svetlucavog materijala kratkih rukava sa zanimljivim detaljem na grudima (Armani Privé), a efektan stajling zaokružio je upečatljiv mejkap i otkačena fantastična punđa kakva se ne viđa svakoga dana.

Tanjug
 
Profimedia
 
Profimedia
 

I brazilska manekenka Alesandra Ambrozio trenutno je u Veneciji, a na crvenom tepihu pojavila se u lepršavoj vatrenopink haljini, koja je savršeno istakla njene duge noge.

Tanjug
 
Tanjug
 

Na tepihu se pojavila i Hilari Klinton, bivša kadnidatkinja za predsednicu Amerike, u maksi-haljini nalik kaftanu načinjenoj od lepršave tkanine, a koju je upotpunila belim baletankama. Budući da podseća na letnje haljine za plažu i nije baš za ovu priliku.

Tanjug
 
Tanjug
 

Poslednjih godina na crvenom tepihu festivala obično bar jedna ličnost izazove burne reakcije zbog odevne kombinacije – prve večeri Mostre bila je to italijanska manekenka i glumica Marija Karla Boskano, koja se pojavila u providnoj crnoj haljini koja je potpuno otkrila grudi, očito sa ciljem da šokira prisutne.

Profimedia
 

U galeriji pogledajte još neke toalete koje su obeležile prvo veče Mostre 2022.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike