Hirurg otkriva tajnu Anđeline Džoli: Ima mladalački izgled zahvaljujući jednom hirurškom zahvatu

16.04.2024

17:18

1

Autor: K. B.

Mladolik izgled Anđeline Džoli nikoga nije ostavio ravnodušnim, a jedan poznati hirurg sada otkriva tajnu koja se krije iza njenog besprekornog izgleda

Hirurg otkriva tajnu Anđeline Džoli: Ima mladalački izgled zahvaljujući jednom hirurškom zahvatu
Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Britanski plastični hirurg, Džoni Beteridž, često analizira poznate ličnosti na društvenim mrežama i nedavno je komentarisao bezvremensku lepotu 48-godišnje glumice, Anđeline Džoli, putem video snimka na Instagramu.

Anđelina Džoli je privukla veliku pažnju svojim mladolikim izgledom na nedavnoj premijeri mjuzikla The Outsiders na Brodveju, koji je takođe producirala. Fotografije sa ovog događaja proširile su se društvenim mrežama, a obožavaoci su je obasuli komplimentima, nazivajući je "najlepšom ženom na svetu" i primećujući da izgleda "sve mlađe i mlađe".

Profimedia
 

Beteridž je uporedio Anđelinine stare i nove fotografije i primetio vidljive tragove estetske hirurgije. On smatra da je njen mladalački izgled rezultat dubokog planskog liftinga, hirurškog zahvata koji daje prirodan izgled i koji se koristi za podmlađivanje lica i vrata.

Prethodno je Džoni analizirao lice Breda Pita nakon što su ljudi na društvenim mrežama izrazili divljenje zbog toga koliko dobro glumac izgleda u svojim 60-im godinama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike