Specijalna projekcija filma "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo" u Londonu: Ljudska vrsta je primorana da bude "u senci" (FOTO/VIDEO)

26.04.2024

16:30

0

U pitanju je poslednji nastavak čuvene franšize

Specijalna projekcija filma "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo" u Londonu: Ljudska vrsta je primorana da bude "u senci" (FOTO/VIDEO)
Ekipa glumaca na specijalnoj projekciji u Londonu - Copyright Promo/MegaCom film

U Londonu je održana specijalna projekcija snimaka predstojećeg filmskog ostvarenja "Nova planeta majmuna: Kraljevstvo", poslednjeg nastavka čuvene franšize "Planeta majmuna".

Promo/MegaCom film
 

Događaju su prisustvovali su glavni glumci Oven Tig, Freja Alen, Kevin Durand kao i reditelj filma Ves Bol, dok se pred prisutnim objektivima našao i čuveni engleski glumac Endi Serkis koji je u predhodnoj, originalnoj trilogiji tumačio vodeću ulogu - Cezara.

U bioskopima od 8.maja

Za manje od dve nedelje film će se naći u redovnoj distribuciji svetskih i domaćih bioskopa, a u sredu 8. maja širom Srbije održaće se premijerne projekcije filma, za čije prikazivanje se već sada na blagajnama mogu pronaći karte.

Promo/MegaCom film
 

Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka o "Planeti majmuna", reditelj Ves Bol udahnuo je novi život poznatoj priči, a 20th Century Studio objavio je već tri trejlera do sada.

Majmuni, kao dominantna vrsta, žive zajedno

Podsetimo, globalna epska franšiza dobila je još jedan nastavak i sada, nakon Cezarove vladavine upoznaje nas sa nekoliko generacija u budućnosti, gde majmuni, kao dominantna vrsta, žive zajedno, u skladu. Ljudska vrsta primorana je da budu "u senci".

Predhodni nastavci Uzdizanje planeta majmuna (2011.), Zora planeta majmuna (2014.), Planeta majmuna Rat (2017.) bili su veoma uspešni, svaki od njih poneo je nominaciju za nagradu Oskar, za najbolje vizuelne efekte.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike