Kako samo Anđelina zna! Majka i ćerka zajedno na crvenom tepihu - jedna prefinjena, druga mladalački urbana

12.04.2024

12:02

0

Autor: K. O.

Ogrtač je uneo malu dozu drame u ceo izgled

Kako samo Anđelina zna! Majka i ćerka zajedno na crvenom tepihu - jedna prefinjena, druga mladalački urbana
Anđelina Džoli - Copyright Profimedia

Kako je upriličena zvanična premijera mjuzikla "The Outsiders" na Brodveju, na kome je radila i slavna glumačka zvezda Anđelina Džoli, bilo je i očekivano da će se pojaviti. Zanosna Endži stigla je u pratnji ćerke Viviene, a njen sjajan izgled nikome nije mogao da promakne.

Jednostavno, prefinjeno i elegantno, onako kako to samo Anđelina ume, najkraće bismo mogli opisati njen stajling.

Oskarom nagrađena glumica koja se trenutno nalazi usred sudskog spora sa bivšim suprugom Bredom Pitom oko njihovog vinograda u Francuskoj, oduševila je svetlucavom metalik zlatnom haljinom u kombinaciji s ogrtačem dok je pozirala na crvenom tepihu u Brodveju.

Profimedia
 

Glamurozan ogrtač prebačen preko svilenkaste haljine u boji bronze dao je savršenu dozu dramatičnosti njenom stajlingu, a glumica je dodala i par velikih geometrijskih zlatnih minđuša.

Poseban detalj bile su savršeno elegantne sandale u bordo lakiranoj koži koje su pružile savršen kontrast stajlingu u boji starog zlata.

Uz sve to odlično se uklopila i njena nova boja kose sa plavim pramenovima, kao i smokey eyes šminka i zavodljivi crveni ruž.

Profimedia
 

A Andželini se na crvenom tepihu pridružila i 15-godišnja ćerka Vivijen. Naime, majka i ćerka su radile zajedno na projektu jer je tinejdžerku zanimalo pozorište, a Vivijen je prvi put videla produkciju mjuzikla u San Dijegu.

Dok je majka odisala elegancijom, ćerka je ponela mladalački, urban tamnoplavi kombinezon.

Profimedia
 

Inače, radnja mjuzikla "The Outsiders" odvija se u Tulsi u Oklahomi, 1960-ih i prati braću Ponyboya Curtisa (kojeg glumi Brody Grant), Darrela Curtisa (Brent Comer), Sodapopa 'Soda' Curtisa (Jason Schmidt) i njihovu grupu prijatelja neko vreme nakon smrti roditelja braće. A radnja se vrti oko sukoba između grupe "greasera" i imućnijih tinejdžera u gradu, poznatih kao Socs, prenosi Tportal.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike