Evo kako da postignete luksuzan izgled bez visokih troškova: Saveti jedne od najlepših žena na svetu

01.04.2024

12:03

0

Autor: K. B.

Rouzi Hantington Vajtli se sama po sebi ističe u svetu mode

Evo kako da postignete luksuzan izgled bez visokih troškova: Saveti jedne od najlepših žena na svetu
Copyright Profimedia

Uvek privlači pažnju svojim jednostavnim, a istovremeno upečatljivim stilom, što se odražava i na njenom životnom partneru - Džejsonu Stejtamu.

 

 

Njen stil se oslanja na minimalizam, neutralne nijanse i pastelne tonove, obogaćene impresivnim dodacima koji je čine izuzetno posebnom.

 

 

Bilo da se radi o formalnim, trudničkim ili svakodnevnim kombinacijama, Rouzi uvek zna kako da se prilagodi, što je često izvor inspiracije za mnoge.

 

 

Njen šik minimalizam i osećaj za luksuz vidljivi su u komadima koje nosi, koji su bezvremenski, a možda je tajna njenog stila upravo u tome.

 

 

Preferira odeću u bež, belim i braon nijansama, često birajući brendove poput Bottega Veneta, Khaite i The Row koji su sinonim za sofisticirani minimalizam.

 

 

Kada su u pitanju jake boje, obično se odlučuje za njih prilikom nošenja "statement" dodataka. Ipak, takvi momenti su retki, a crvena boja je uglavnom rezervisana za ruževe.

 

 

Nasuprot čestim pretpostavkama, njen stil nije uvek isti, ponekad se može videti u farmerkama, koje takođe stilizuje na vrhunski način.

 

 

Ključ savršene kombinacije leži u stavu, a Rouzi posebno odiše samouverenošću.

 

 

Važno je napomenuti i značaj frizure i zdravog izgleda kože. Prema uzoru na Rouzi, shvatili smo da pažljivo odabrani modni dodaci, poput pojasa ili sunčanih naočara, mogu podići odevnu kombinaciju na viši nivo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike