Bred Pit trendseter: Posle suknje, poneo zeleno laneno odelo i žute patike - samo on tako može, a izgleda 20 godina mlađe (VIDEO)

02.08.2022

16:33

0

Autor: Z. A.

Slavni glumac dominira svime što ima

Bred Pit trendseter: Posle suknje, poneo zeleno laneno odelo i žute patike - samo on tako može, a izgleda 20 godina mlađe (VIDEO)
profimedia-0711356670 - Copyright Profimedia

On je obučen da impresionira. Bred Pit sa stilom je prošetao crvenim tepihom na premijeri svog novog akcionog blokbastera.

Bred Pit ne miruje. A izgleda da je dolo njegovih pet minuta kada je o mod reč,  pa je hrabriji i otkačeniji nego ikada ranije. Još se nije stišala buka koju je pre samo desetak dana izazvao suknjom, a evo sad ponovo pomera granice - bojama. I Izgleda mlađe dve decenije.

Holivuski glumac trenutno promoviše svoj nov film "Bullet Train" i na sveku premijeru dolazi u veoma upečatljivim kombinacijama.

Kada se pre desetak dana pojavio na crvenom tepihu u braon suknji, svi su odlepili iz raznih razloga, a sada je ponovo iznenadio javnost neočekivanim modnim izborom.

Za premijeru u Los Anđelesu Bred odabrao ležeran autfit, ali čini se da je njime privukao više svu pažnju.

Profimedia
 

Popularna glumac zadivio je okupljenu masu spred "Regency Village Theatrea" u Los Anđelesu prošetavši u menta zelenom odelu lana sačinjeno je od opuštenih, širokih pantalona i sakoa opuštenog kroja, a upotpunio ga je običnom majicom sa kragnicom u tirkiznoj boji.

Prepoznatljivu plavu kosu 58-godišnji glumac nosio je začešljanu unzad, a vidno dobro raspoložen nije skidao osmeh sa lica. Na trenutak je zastao i popričao s novinarima.

Komentarisao je kako se samo pokušava zabaviti svojim modnim izborima dok promoviše novi film, akcionu komediju.
- Mislim, umrećemo, pa da se ipak malo zabavimo pre nego što odemo - rekao je za ET Bred Pitt kroz smeh.

A Pitove patike od prevrnute kože u žutoj boji sa crvenim detaljima i pilotske naočare s plavim staklima, dodatno su začinili stvar:

 
Profimedia
 

Bred je ovim stajlingom skinuo bar decenijudve - pa izgleda kao mladić u šestoj decenijiji. I pritom se, kako sam kaže, jako, jako dobro zabavlja.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike