Haljina koju nosi Megan Markl otkriva mnogo o njenim osećanjima prema Hariju, evo šta se krije u nazivu

17.04.2024

17:18

0

Autor: K. B.

Megan Markl i princ Hari prisustvovali su humanitarnoj polo utakmici, koja je organizovana kako bi podržala njegovu dobrotvornu organizaciju

Haljina koju nosi Megan Markl otkriva mnogo o njenim osećanjima prema Hariju, evo šta se krije u nazivu
Copyright Profimedia

Princ je učestvovao na turniru, baveći se sportom koji je dugogodišnja strast njegovog oca, Čarlsa III. Međutim, Megan Markl je privukla pažnju ne samo svojom prisutnošću, već i svojim modnim izborom za ovaj sportski događaj. Mnogi su je kritikovali zbog preterane elegancije u odeći koju je nosila. Ove kritike su donekle zasenile priče o njenom izgledu, koje su njeni obožavaoci jedva čekali da čuju.

Profimedia
 

Vojvotkinja od Saseksa je nosila haljinu brenda Heidi Merrick, čija je cena 515 dolara, dok su sunčane naočare koštale 215 dolara. Njene cipele su iz Aquazurra kolekcije i koštale su 750 dolara, dok cena Valentino torbe varirala od 2.602 do 3.024 dolara. Kao dodatak, odabrala je Chanel minđuše.

Ono što je privuklo najviše pažnje bilo je to što je haljina koju je nosila nazvana "Ginger", što je mnoge asociralo na narandžastu kosu njenog supruga. Ova simbolika je istaknuta u mnogim komentarima, koji su uglavnom pozitivno dočekali njen izbor odeće u skladu sa tim nazivom.

Profimedia
 

Međutim, važno je napomenuti da je Megan verovatno bila svesna kako će ovaj detalj biti primećen i komentarisan na ovaj način. Ostaje da vreme pokaže da li je ova (ne)spontana ideja zaista odraz njihove istinske sreće, što će biti najbolji sudija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike