Crna bluza i pantalone: Dženifer Aniston razbija stereotipe na crvenom tepihu u najjednostavnijoj kombinaciji

15.04.2024

12:01

0

Autor: K. B.

Holivudska zvezda koja je do sada blistala u raznovrsnim odevnim kombinacijama, odlučila je da promeni narativ i pokaže da na crvenom tepihu postoji mesto i za trend najjednostavnije mode

Crna bluza i pantalone: Dženifer Aniston razbija stereotipe na crvenom tepihu u najjednostavnijoj kombinaciji
Copyright Profimedia

Na nedavnoj promociji serije "The Morning Show" u Los Anđelesu, Dženifer Aniston se pojavila u najobičnijoj crnoj bluzi bez rukava i pantalonama iste boje koje su prekrivale njene sandale u tonu. Njen izbor je bio potpuno jednostavan i nenametljiv.

Profimedia
 

Uspela je da skladno kombinuje različite nijanse crne boje i materijale, pri čemu šljašteći tonovi na bluzi više reflektuju svetlost nego što naglašavaju materijal. Ovo postavlja pitanje zašto se poznati ne bi oblačili na ovakav način?

Iako mnoge poznate ličnosti izbegavaju ovakve jednostavne kombinacije iz straha da ne izgledaju dovoljno glamurozno, paradoksalno, mnoge od njih zapravo teže jednostavnosti u odevanju, ali na drugačije načine, često bez uspeha.

Profimedia
 

Dženifer je jednostavnu odeću upotpunila zlatnim nakitom, ali postoji jedan trik. Ako želite da pratite ovaj trend, važno je da obratite pažnju na kvalitet odeće, u granicama svojih mogućnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike