Điđi Hadid nosi farmerke koje izdužuju figuru, vizuelno smanjuju kilograme i pristaju svakome

31.03.2024

20:20

0

Autor: K. B.

Điđi Hadid je ponovno privukla pažnju svojim stilom dok je šetala njujorškim ulicama, a njen najnoviji izbor odeće otkriva ozbiljnu konkurenciju uskim farmerkama

Điđi Hadid nosi farmerke koje izdužuju figuru, vizuelno smanjuju kilograme i pristaju svakome
Điđi Hadid - Copyright Profimedia

Ova slavna 28-godišnja manekenka, koju paparaci poslednjih dana posebno prate zbog veze s Bradlijem Kuperom, prošetala je u potpuno crnom outfitu dok je izlazila sa prijateljicom.

Nosila je crni džemper uvučen u crne farmerke s kaišem koji je imao svetlucavu zlatnu kopču, naglašavajući njen vitak struk. Crni dodaci upotpunili su ovaj više nego laskav monohromatski izgled. Osim toga, nosila je sunčane naočare i držala crnu torbicu koja je nedavno postala prava pomama. Mala crna torbica poznata kao Arcaide bag, čiji dizajn potpisuje Miu Miu, postala je omiljeni modni dodatak još od novembra. Điđi je torbicu nosila u raznim prilikama i kombinovala je uz različite stilove. S obzirom na njen uticaj u svetu mode, nije trebalo dugo da ovaj modni dodatak postane poželjan među mnogim trendseterkama.

Profimedia
 

Međutim, ovog puta u prvom planu nisu bile torbica, već farmerke. Trendovi u svetu farmerki su često promenjivi, a nakon popularnosti širokih nogavica, skinny jeans je najavio svoj povratak. Ipak, Điđi nije odabrala ni jedan od tih modela, već je za proleće izabrala više klasičan, retro stil.

Ovaj stil podseća na sedamdesete godine, a nema sumnje da je jedan od modela koji deluje jako laskavo, sužava siluetu i čini noge beskrajno dugim. Modni stručnjaci se slažu - skinny farmerke su dobile ozbiljnu konkurenciju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike