Dejvid Koperfild među kucama: Vlasnica instalirala kameru da otkrije kako ljubimac prolazi kroz ogradu (VIDEO)

17.04.2024

09:19

0

Autor: V. I.

A kada je videla snimak, nije mogla da dođe k sebi

Dejvid Koperfild među kucama: Vlasnica instalirala kameru da otkrije kako ljubimac prolazi kroz ogradu (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

Vlasnica četvoromesečne koker španijel kuce po imenu Evije morala je da postavi kameru u svom domu kako bi otkrila način na koji njen ljubimac uspeva da prevaziđe prepreku postavljenu na stepenicama.

Zabeleženi snimak je otkrio zanimljiv prizor: Evije je spretno uspela da se provuče kroz uzak prostor između ograde i zida, nakon čega je veselo odjurila na sprat. Ovaj duhovit i iznenađujući trenutak brzo je postao hit na internetu, privukavši pažnju više od 100.000 ljudi.

 

 

Komentari na snimak su bili brojni i uglavnom su svi oduševljeni snalažljivošću male kuce, pa su je opisivali kao "buntovnicu", hvaleći njenu lukavost i odlučnost, a neki su joj čak dodelili titulu "majstorice" zbog njene sposobnosti da nadmudri postavljene barijere.

Pametnice među kucama

Koker španijel je rasa poznata po svojoj inteligenciji i snalažljivosti. Ovi psi su izuzetno energični, društveni i vole da su u centru pažnje. Njihova sposobnost da brzo uče i prilagode se različitim situacijama čini ih odličnim izborom za porodične ljubimce.

Takođe su poznati po svojoj lovačkoj veštini i često koriste svoj oštar njuh kako bi istraživali okolinu, što može objasniti Evijeno majstorsko provlačenje kroz male prostore. Ovaj događaj ne samo da je zabavio mnoge, već je i pokazao koliko su koker španijeli sposobni da iznenade svoje vlasnike ponašanjem i inteligencijom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike