Voditelj Pinka o smrti Bojane Janković: Čitam po portalima da nije mogla da preboli neke stvari, a očigledno se misli na razvod

22.04.2024

15:03

3

Rekao je da ju je poznavao

Voditelj Pinka o smrti Bojane Janković: Čitam po portalima da nije mogla da preboli neke stvari, a očigledno se misli na razvod
Bojana Janković - Copyright Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Od iznenadne smrti nekadašnje voditeljke Pinka Bojane Janković, javnost se još nije oporavila, a iako niko još nije saopštio uzrok tragedije koja je šokirala i rastužila sve, Milan Milošević je govorio o njoj.

- Poznavao sam Bojanu koja je nažalost preminula. Moram reći da sam najviše voleo "City", čiji je ona, možemo reći slobodno i pokretač bila. Obožavao sam da je gledam, a kasnije sam pratio i njen rad na drugim platformama. Ona je bila jedna od najlepših žena, i ona i njena sestra. Mislim da je to velika tragedija za čitavo društvo, njenu porodicu i decu - istakao je voditelj "Elite", pa ispričao šta je čuo.

24sedam/Vladan Mišić
Milan Milošević

- Čitam po portalima da nije mogla da preboli neke stvari, a očigledno se misli na razvod. Ako je to, onda moramo pomoći ljudima koji su oko nas. Ako neko ima takvih problema mora da ima podršku, a siguran sam da je ona imala. Šta je tu razlog, to ne znamo, ali siguran sam da je to veliki gubitak za celu Srbiju. Otišla je jedna prelepa, prepametna i divna žena, a čuo sam da joj je i majka umrla pre samo šest meseci - rekao je za Srbiju danas.

Podsetimo, Bojana je pronađena mrtva u svom stanu, 19. aprila, u Ulici Đure Daničića. Iako na telu nisu bili vidljivi tragovi nasilja, tužilac je naložio da se uradi obdukcija.

ATAImages/A.A.
Ognjen i Bojana Janković

Jankovićeva je iza sebe ostavila dve ćerke, koje je dobila u braku sa frontmenom Beogradskog sindikata Ognjenom Jankovićem. Oni su bili u braku 15 godina, a zatim su se razveli. Ipak, ostali su u dobrim odnosima, pa je tako voditeljka jednom prilikom napisala sve najbolje o muzičaru.

- Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u zivotu. Dobri moj Ogi - napisala je na Instagramu u junu pršole godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike