Apsolutni hit! Nada Obrić iskopirala stajling Vesne Zmijanac od pre 40 godina

07.06.2023

21:43

0

Na društvenim mrežama se oko ovoga vodi velika polemika

Apsolutni hit! Nada Obrić iskopirala stajling Vesne Zmijanac od pre 40 godina
Nada Obrić - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Nada Obrić je nedavno gostovala u jednoj emisiji, a zbog njene odevne kombinacije korisnici Tvitera vode velike polemike. Naime, oštro oko jednog korisnika je primetilo da je tunika koju je Nada nosila identična onoj koju je njena koleginica Vesna Zmijanac nosila davne 1985. godine.

- Ok, otkud Nadi Obrić u 2023. ista tunika koju je Vesna Zmijanac nosila 1985. godine? - zapitao se jedan tviteraš, nakon čega su se nizali komentari ostalih: 

 

 

- „Kupila i ona '85., al Vesna prva obukla i Nada čekala da se zaboravi da je Vesna ikad nosila takvu tuniku, da ne ispadne da je kopira i evo, mislila je da je konačno došlo to vreme, al ti je za*eba”, „E, ovo je iz fundusa, bukvalno”, „Čuva žena stvari iz prošlog veka”, „Ovo ce biti u novinama 100%, neko će ih pitati ako ima Boga”, „Ima vremeplov Nada”, „Pozajmila joj drugarica”, „Zaj*bali ste se, eno JK objavila na storiju sliku ove tunike iz 1979. Sve je prva nosila” - glasili su neki od komentara tviteraša.

Inače, Vesna je nedavno imala operaciju srca, nakon koje se oporavljala, a pevačica ne krije da jedva čeka da se vrati nastupima. 

Podsetimo, Nada Obrić je žena koja je četiri puta odolela opakoj bolesti. Za pola veka na estradi nije imala nijedan skandal, ali je život nije mazio. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike