Vesna Zmijanac, posle dva meseca oporavka: Pevačica ne skida osmeh sa lica, isplivala fotografija! (FOTO)

02.06.2023

21:35

0

Proteklog marta imala je operaciju srca

Vesna Zmijanac, posle dva meseca oporavka: Pevačica ne skida osmeh sa lica, isplivala fotografija! (FOTO)
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Pevačica Vesna Zmijanac pre par meseci imala je operaciju srca. Po hitnom postupku, zahvat je obavljen u Kliničkom centru Srbije.

Kada je izašla iz bolnice, povukla se iz javnosti ne bi li se na miru i polako oporavila. Sada, posetila je jednog poznatog frizera ne bi li malo osvežila svoj imidž, a sudeći po fotografijama koje su iz salona isplivale - sve ide kao po planu.

Vesna osmeh ne skida sa lica, a i prijao joj je tretman ulepšavanja.

- Moja najveća ljubav, Vesna Zmijanac. Moja lepotica posle dva meseca oporavka došla je prvo kod mene na ulepšavanje - istakao je na svom Instagram profilu Boris Obreški, koji se svakako obradovao pošto je ugledao Zmijančevu na svojim vratima, posle dužeg vremena.

- Boris je moja bebica i on mi u svemu pomaže - kazala je ona, prenosi „Informer", ali ne želeći da komentariše svoje zdravstveno stanje.

Vesna Zmijanac, Instagram screenshot / boris_obreski
 

Pevačica se, podsetimo, oporavljala na Bukulji, gde ima kuću. Ovog vikenda, dalje napominju pomenuti mediji, zakazala je nastup u Bugarskoj, a zatim će se uputiti i u Atinu - ali na odmor, gde se već nalazi njena naslednica Nikolija sa svojom porodicom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike