JK tema svetskih medija! Kardašijanova iskopirala Karleušu, pevačica reagovala: Da li je Kim moja davno zaboravljena sestra? (FOTO)

26.08.2022

20:09

1

Rijaliti zvezda je ponela identičnu odevnu kombinaciju kao Jelena, ali nekoliko nedelja kasnije

JK tema svetskih medija! Kardašijanova iskopirala Karleušu, pevačica reagovala: Da li je Kim moja davno zaboravljena sestra? (FOTO)
milica_pavlovic_11082022_0111 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša vodi se parolom da bude jedinstvena i inovativna, da uvek ide u korak sa svetskim trendovima, te je tako svaka njena odevna kombinacija unikatna. 

O njenim modnim komadima se naširoko priča, a Jelena je do sada u nekoliko navrata i potkačila mnoge svetske zvezde koje su iskopirale njen stajling, poput Lejdi Gage, Niki Minaž, Bijonse, Kim Kardašijan.

Karleuša je postala i tema svetskih medija, upravo svog provokativnog stajlinga,ali i jer je poslužila kao inspiracija rijaliti zvezdi Kim Kardašijan.

 

- I Srbija ima svoju Kim Kardašijan. Njeno ime je Jelena Karleuša i važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu - glasi napis u jednom članku popularnog austrijskog medija, na šta je Karleuša morala da reaguje i objasni da na fotografiji nije ona: 

- Poruka za strane medije: Ne, ovo nisam ja, ali sam morala da pogledam dva puta pre nego što sam to potvrdila. Ne znam zbog čega se ovo događa i da li je Kim moja davno izgubljena sestra... ali veoma je čudno - napisala je Karleuša i dodala emotikon vanzemaljca.

Reč je o sajber kombinaciji, a Kim je sudeći po svemu opet želela da dokaže da je inovativna, ali nekoliko nedelja posle JK.

U pomenutom mediju se pominje da ovo nije prvi put da Kim traži inspiraciju u Karleušinim odevnim kombinacijama, a jednom prilikom je i pohvalila Jelelnin modni ukus. 

- Ovonedeljna ženska simpatija je srpska pop zvezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njen hrabar stilski izraz - kazala je jednom prilikom Kardašijanova.

 

 

Podsetimo, JK je u ranijim intevjuima otkrila odakle crpi ideje za svoje stajlinge, te otkrila da je za neke detalje dala 500 i 1000 dinara. 

24sedam/Nenad Vujanović
Jelena Karleuša

 

- Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus. Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavm kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari - rekla je JK jednom prilikom za Grand Online.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike