Vole izazovno! Sofija Milošević i Jelisaveta Orašanin u istom providnom kombinezonu: Kojoj bolje stoji? (ANKETA)

15.11.2022

23:31

1

Manekenka i glumica su u razmaku od nekoliko nedelja ponele istu odevnu kombinaciju poznatog svetskog brenda

Vole izazovno! Sofija Milošević i Jelisaveta Orašanin u istom providnom kombinezonu: Kojoj bolje stoji? (ANKETA)
Sofija Milošević, Jelisaveta Orašanin - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia

Poznato je da su dame sa domaće javne scene spremne da izdvoje pozamašnu svotu novca za odevne komade poznatih svetskih modnih kuća. Sofija Milošević i Jelisaveta Orašanin zasigurno su na ovom spisku, a osim što nisu žalile para, one su ponele gotovo identičan stajling.

Atraktivna plavuša, ali i supruga nekadašnjeg kapitena košarkaške reprezentacije Srbije, Miloša Toeodosića, ponele su identičan Muglerov kombinezon, u razmaku od samo nekoliko nedelja. 

Izabranica Luke Jovića bila je prva koja je obukla ovaj smeli komad, da bismo ubrzo u istom imali priliku da vidimo i popularnu glumicu koja je nedavno proslavila svoj 34. rođendan. No, to nije sve.

Instagram printscreen/sofijamilo
Sofija Milošević

Na pomenutoj proslavi, zvezda serije „Vojna akademija“ i „Ubice mog oca“ obula je čizme francuskog hit brenda Balensijaga, koje je samo par dana ranije ulicama Milana prošetala i supruga fudbalera italijanskog prvoligaša. 

Instagram printscreen/jagodenamagli
Jelisaveta Orašanin

Nepoznato je da li je Sofija bila ta koja je inspirisala Jelisavetu ili je u pitanju puka slučajnost, ali je činjenica da se ove dame prate na društvenim mrežama i neretko razmenjuju komplimente na račun fizičkog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Privatan život domaćih sportista i njihovih lepših polovina oduvek je privlačio pažnju. Trenutno stacionirani u Firenci, Luka I Sofija roditelji su dva dečaka, Alekseja i Teodora, dok deca Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Petra i Bogdan, trenutno sa roditeljima žive u Bolonji gde su se preselili zbog njegovog angažmana.

Šta vi kažete na odevne kombinacije naših poznatih dama i kojoj bolje stoji?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike