"Bio sam svedok tome!" Pevač otkrio kako se Melina Džinović ponaša u društvu drugih muškaraca

17.04.2024

17:51

2

Njegova supruga je bliska sa modnom kreatorkom

"Bio sam svedok tome!" Pevač otkrio kako se Melina Džinović ponaša u društvu drugih muškaraca
Melina Džinović, Danijel Alibabić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danijel Alibabić prokomentarisao je kratko razvod Meline i Harisa Džinovića, koji su trenutno posebno aktuelni u medijima.

Pevač iz Crne Gore, koji je i sam prošao kroz razvod, ističe i kako ljudi treba da budu svesni da nekada rade nešto loše.

- Ja sam možda poslednja osoba koja treba da komentariše. Džabe im je sve, ali niko neće doživeti nivo pakla koji sam ja. Verujem da im je svima teško, ne treba tražiti krivca. Svi koji rade loše, rade sebi. Da su svesni da rade loše sigurno da ne bi tako pričali. Nekada je najbolje da se zaćuti i da se ne radi ništa - izjavio je Alibabić.

ATAImages/Marija Mlađen
Danijel Alibabić

 

Njegova supruga Jelena Biba Alibabić poznaje modnu kreatorku jako dobro.

- Meni je nezahvalno da pričam. Moja žena je jako bliska sa Melinom, a njen tata sa Harisom, tako da ne bih previše komentarisao. Reći ću jednu ključnu stvar. Svedok sam tome da je Melini uvek bilo neprijatno da sedi u društvu u kom je bio neki muškarac iz poštovanja prema svom suprugu. To je sve što ću reći. Ko želi da shvati, shvatiće - naglasio je Danijel.

Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia
Melina, Haris Džinović

 

Podsetimo, u medijima su se pojavili navodi i kako je Melina neverna Harisu, a Džinović je to komentarisao.

- Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna - rekao je pevač, a u drugom intervjuu je rekao i kako su dolazile do njega priče o Melininom navodnom neverstvu.

- Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unazad, nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi "skaču" - izjavio je Džinović nedavno.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike