Rođena sestra Jelene Đoković podržala zeta Novaka: Stigla sa mužem na crveni tepih - otmena i elegantna (FOTO)

23.04.2024

11:07

0

Marija ima predivno zanimanje

Rođena sestra Jelene Đoković podržala zeta Novaka: Stigla sa mužem na crveni tepih - otmena i elegantna (FOTO)
Jelena Đoković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Novak Đoković peti put u karijeri proglašen je za najboljeg sportistu planete, te mu je priznanje dodeljeno sinoć na gala svečanosti u dvorani "Casa de Correos" u Madridu. Osim supruge Jelene, ceremoniji je prisustvovala i njena rođena sestra Marija sa suprugom koja je izazvala veliku pažnju javnosti. 

Iako se ne pojavljuje često u medijima, mnoge važne mečeve svetskog tenisera pratila je iz lože, a sinoć je sa suprugom pružila podršku popularnom zetu na svečanosti, za koju su se veoma doterali.

Ona se udala 2016. godine za Budmira Jovkovića, s kojim često putuje, a koji se dobro slaže sa teniserom.

Kako se može videti na njenom profilu, ona obožava životinje, a najpre objavljuje fotografije svoje pudlice i konja. Ona je jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, a onda je odlučila da se povuče i posveti svom blogu kojim se bavi na razne teme, prvenstveno putovanjima i modom.

 

 

Podsetimo, Novak Đoković peti put u karijeri proglašen je za najboljeg sportistu planete. Najveći teniser u istoriji je u žestokoj konkurenciji dobio nagradu Laureus za 2023. godinu, a priznanje mu je dodeljeno na večerašnjoi gala svečanosti u dvorani "Casa de Correos" u Madridu.

U najužem izboru za najboljeg sportistu sveta u 2023. bili su još fudbaler Mančester Sitija Erling Holand, svetski rekorder u skoku uvis Armand Duplantis, sprinter Noa Lajls, višestruki šampion Formule 1 Maks Ferstapen i prošlogodišnji pobednik fudbaler Leo Mesi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike