Novi detalji o dečku Tee Tairović: Ne izbija iz teretane, a evo kako sarađuje sa pevačicom

26.04.2024

08:19

0

Otkriveno i kako se slažu

Novi detalji o dečku Tee Tairović: Ne izbija iz teretane, a evo kako sarađuje sa pevačicom
Tea Tairović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tea Tairović vešto krije privatan život od javnosti, ali su se sada pojavile informacije o njenom novom partneru, koji radi kao njeno obezbeđenje.

Pevačica i misteriozni momak su u vezi, koja je, kako se čini, sve ozbiljnija.

- Tein dečko je počeo da radi kod nje prošle godine kao obezbeđenje. Nisu se odvajali, svuda su išli zajedno i malo po malo ušli su u vezu - započeo je izvor, i opisao kako se folkerka oseća.

ATAImages/ A.A.
Tea Tairović

 

- On joj se odmah dopao i varnice su sevale na sve strane, pa nije prošlo mnogo vremena od kad je počeo da radi za nju do započinjanja romanse. Tea je presrećna pored njega, ali ne želi još uvek da ga u javnosti predstavlja kao momka - navodi se, a nema sumnje da mišića ne manjka na telu pevačicinog dečka.

ATAImages/ A.A.
Tea Tairović i novi partner

 

- Tei se jako dopalo što on vodi računa o izgledu i non-stop vežba u teretani. Njemu nimalo ne smeta što ga krije od javnosti, jer ga ne zanima takvo isticanje. Zasad nemaju baš nikakvih problema i odlično se razumeju - završava izvor.

Tairovićevoj je srce zauzeto od novembra prošle godine, a u javnosti se već pojavljivala sa partnerom. Zajedno su bili na premijeri filma "Nedelja", a tad se nisu razdvajali.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike