Vesna Zmijanac o razvodima sa estrade: Ne znam šta se dešava, da li su poludeli?

29.03.2024

15:35

1

Dotakla se i Lepe Brene

Vesna Zmijanac o razvodima sa estrade: Ne znam šta se dešava, da li su poludeli?
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Zmijanac već godinama se retko pojavljuje u javnosti, a gradsku vrevu zamenila je životom na rodnoj Bukulji gde je sebi napravila oazu mira.

Ovde joj često pravi društvo i porodica, s tim što je ćerka Nikolija u poslednje vreme imala više obaveza oko objavljivanja novog albuma.

- Niki ima sada mnogo dobar album. Raspala se od rada, propali smo svi zajedno sa njom. Ona je tačna i precizna i maltretira sve. Više ona sebi stvara pritisak nego što ja nešto tu njoj pravim problem.

ATAImages/M. P.
Vesna Zmijanac

Misteriozni muškarac

Vesna je nedavno objavila sliku na kojoj se ljubi sa mlađim mškarcem, a što je odmah izazvalo brojne komentare u javnosti.

- A pa to je moj menadžer za Bugarsku. On je samnom počeo imao je samo 20 godina. Ja njemu često puta kažem "Udaću se za tebe" - rekla je ona za Kurir.

Njeni nastupi uglavnom su u kafanama, jer Zmijančeva nije ljubitelj nastupa po arenama.

- Zato što je mnogo lepše ovako. Pet puta je ovako bolje. Mogla sam ja Arene, ali ja volim ovo. Kafanski, to volim.

"Kraljica tuge", kako su je mnogi prozvali, tokom karijere je snimila mnogo balada, ali njeni koncerti nisu bili prorpaćeni dodatnim atrakcijama. Zbog toga je nedavno izjavila da je Lepoj Breni bilo lakše nego njoj.

- Ljudi ne slušaju dobro. Ko je dirao Brenu, niko. Ja sam samo rekla da je njoj bilo lepo a meni teško. Šta je problem? Ja volim Brenu i ona to zna. Zna ona da sam ja njoj zavidila na tim njenim šou koncertima, definitivno je to bilo lakše - objasnila je Vesna i podsetila da su njih dve više puta zajedno pevale, kao i da je uvek raspoložena za dobar duet.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna Zmijanac

"Nemojte da se razvodite"

Kao što je i poznato, pevačica je godinama bez emotivnog partnera, a njen ljubavni život obeležio je i razvod, koji joj je teško pao.

- Ma kakvo olakšanje, čovek uvek misli pre nego što ode tamo da mu čitaju ime i pravdu. To je mnogo teško. Kod mene dugo ništa nije funckionisalo i ne znam šta se čekalo za kraj, kad mi nismo ni živeli u istoj prostoriji ni ništa. Međutim nešto se desi na taj dan kad je sve završeno, kad potpišete i znate da je kraj i da je sve propalo, mnogo je teško. Nemojte da se razvodite nikad.

Tako se sada osvrnula i na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, posle skoro 25 godina braka.

- Meni je mnogo žao. Uvek kad se desi takva stvar meni bude teško i žao. Ne znam koliko i kako je trajalo to između njih dvoje i zašto je moralo da dođe do ovoga, ali iz svog iskustva znam da je mnogo teško. Razvod je jedno veliko zlo, to boli. Nisam se čula sa Draganom, neću da joj stajem na muku, ali i što se Harisa tiče mnogo mi je žao. Ne znam šta se ovo dešava, da li su poludeli, ali trebali su to mnogo ranije da urade. Kao ja, sa 30 godina i ćao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike