Kad je Aleks Nikolić poželela da ovako nazove ćerku, Filip Car nije hteo ni da čuje! Isplivale prve fotografije male Leone (FOTO)

18.04.2024

09:50

0

Autor: M. G.

Već je sam centar njihovog sveta

Kad je Aleks Nikolić poželela da ovako nazove ćerku, Filip Car nije hteo ni da čuje! Isplivale prve fotografije male Leone (FOTO)
Filip Car - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car postali su roditelji devojčice Leone. Aleks se juče porodila, a bebi je potom dato ime koje znači lavica.

Međutim, to isprva nije bio plan.

Leona Car, Instagram screenshot / filip_car_capo_ck
 

Nikolićeva je, naime, jednom prilikom u okviru „lajva" na TikToku istakla kako je donela odluku da joj se naslednica zove Talija. U to vreme, ona nije bila u dobrim odnosima sa Filipom i o mnogim je stvarima odlučivala sama.

„Imam jednu želju..."

 

 

- Zbog nje ću se boriti i izdržati sve, jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum i da umre, ne zanima me. Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa. Što se tiče bebe, imam jednu želju. Jako bih volela da se beba zove Talija, meni je to prelepo - kazala je bila Aleksandra, piše dalje „Republika", a Caru se to nimalo nije dopalo; u svom „lajvu", štaviše, napravio je onda haos, napominjući da tako nešto neće dozvoliti.

- U aprilu dolazi devojčica, ali o imenu razmišljam puno. Čuo sam da je Aleksandra rekla Talija, možda joj je to palo na pamet, možda zato što ćemo biti razdvojeni, pa malo kod nje, malo kod mene. Ne dolazi u obzir. Majka Slovenka, ćerka Talija, kao Italija, fali još i sin, da ga nazovemo Francuz... Ovo su imena: Vila, Vita, Lela, Liona, Una, Klara, Lana - nabrajao je on, a kako mezimica već nosi ime Leona, izgleda da je njegova ipak bila zadnja.

Filip Car, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike