Nakon ustaša, sada pljuje Srbiju i kod Milogoraca: Dinko Gruhonjić tvrdi da smo genocidni i da je predsednik Vučić ,,hijena''!

26.04.2024

12:00

0

Ovaj istaknuti autošovinista je i na Cetinju ponovio svoje ogavne antisrpske stavove

Nakon ustaša, sada pljuje Srbiju i kod Milogoraca: Dinko Gruhonjić tvrdi da smo genocidni i da je predsednik Vučić ,,hijena''!
Dinko Gruhonjić - Copyright Printscreen/YouTube/Al Jazeera Balkans

Nakon skandaloznog nastupa na antisrpskom festivalu u Dubrovniku prošle godine, Dinko Gruhonjić je ponovo ovih dana glavna zvezda još jednog antisrpskog festivala u regionu - Cetinjskog foruma.

Ovaj istaknuti autošovinista je i na Cetinju ponovio svoje ogavne antisrpske stavove, rekavši da je Srebrenica genocid i da je Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Srpsku elitu i intelektualce je okarakterisao kao da su “gori od rulje” jer “pevaju pesmice o Kosovu”, a ponovo je izvređao i Aleksandra Vučića, nazvavši ga “hijenom koja u ruci drži kamu”.

Poznato je da je Vučić potomak žrtava stradalih od ustaške kame, dok se Gruhonjić hvalio kako deli ime sa ustaškim koljačem Dinkom Šakićem

Gruhonjić godinama tvrdi da je žrtva navodnih pretnji, iako je on taj koji najčešće preti drugima. Sada je čak priznao da njegovi prijatelji prete Vučiću sa anonimnih profila na društvenim mrežama. 

Ništa čudno od osoba koje su pretile da će zatvarati i rušiti crkve i od njih praviti pabove. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike