Kako je Nikola Rokvić izgledao kao tinejdžer: Sa ocem Marinkom je prvi put zapevao hit Harisa Džinovića (FOTO)

26.04.2024

00:17

0

Zahvalan je ocu što ga je tako rano naučio šta je estrada

Kako je Nikola Rokvić izgledao kao tinejdžer: Sa ocem Marinkom je prvi put zapevao hit Harisa Džinovića (FOTO)
Nikola Rokvić - Copyright ATA Images/M.M.

Nikola Rokvić odmalena je imao želju da se bavi muzikom, a ljubav prema ovoj umetnosti usadio mu je otac, pokojni Marinko Rokvić.

Još u najranijim godinama, pevač je počeo da sina vodi u muzičke emisije, a to se dešavalo i kada je mladi Rokvić postao tinejdžer.

Printscreen/Youtube/Svest Magazin
Nikola Rokvić

 

Naime, u emisiji Grand šou 2000. godine Nikola i Marinko zajedno su otpevali pesmu Harisa Džinovića "Sjećaš li se one noći" i oduševili publiku izvedbom.

Printscreen/Youtube/Svest Magazin
Marinko, Nikola Rokvić

 

Nikola, koji je tada imao svega 15 godina, poneo je crnu majicu i sivo-ljubičaste pantalone, a njegov otac bio je u crno-beloj kombinaciji, što se može videti na snimku koji već deset godina postoji na jednom Jutjub kanalu.

Pevaču je bilo lakše da se kasnije snalazi na estradi, kada je snimio i prvi album, s obzirom na to da je kao dečak imao prilike da upozna scenu.

- Od malena na sceni. Mnogo mi je pomoglo u poslu kojim se bavim što sam posmatrao oca i njegovu okolinu, kolege, muzičare, novinare, tekstopisce i sve ljude koji čine scenu... Tako da kada sam i sam kročio na nju, ništa mi nije bilo strano, ali ni senzacionalno… To me je, hvala Bogu, sačuvalo od opčinjenosti istom, pogotovo u mladim godinama kada sam doživeo popularnost, tako da sam verujem ostao pribran i normalan - napisao je jednom prilikom Rokvić na Instagramu.

Više od mesec dana - na putu

Podsetimo, Nikola se zaputio pre nekoliko dana na hodočašće u Grčkoj koje će trajati nešto duže od 30 dana. Poslednja stanica mu je manastir Svetog Nektarija Eginskog koji se nalazi na ostrvu Egini.

Prema najnovijim informacijama, pevač dnevno prelazi oko 30 kilometara, a na sveti pohod odlučio se zbog fondacije, koju je nedavno osnovao sa suprugom Bojanom Barović.

Naime, sva sredstva koja će biti prikupljena, biće donirana dečijoj onkologiji.

Printscreen/Instagram/rokvicnikola
Nikola Rokvić

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike