Bivša žena Vlade Kalembera o razvodu od pevača: Tu je bila prisutna i nezrelost kada sam stupala u brak!

26.04.2024

08:30

0

Govorila je i o njihovom sinu

Bivša žena Vlade Kalembera o razvodu od pevača: Tu je bila prisutna i nezrelost kada sam stupala u brak!
Vlado Kalember - Copyright Printscreen/Instagram/vladokalember

Za Vladu Kalembera vezuju se brojne kontroverze, a mediji su najviše brujali o njegovom braku sa koleginicom iz muzičkog sveta.

Reč je o Ani Rucner, koja je nedavno govorila za medije i o njihovom sinu kojeg su dobili u zajednici.

Takođe, Ana je istakla i da nije bila dovoljno zrela kada je stupila u bračne vode.

Printscreen/Instagram/vladokalember
Vlado Kalember

 

- Ljudi moraju da shvate da kada žele da stanu pred oltar, moraju da budu ozbiljni jer to više nije igra. Treba da poznaješ partnera, a sve strasti staviš po strani. Kada vidiš čistotu čoveka na drugačiji način, onda taj brak može trajati. Kod mene je bio prisutan problem zrelosti. Tačnije, ta nezrelost, prepoznavanje, zaluđenost... Nema veze, bilo pa prošlo, sad ima 20 godina kako sam se udala, pošto sam se pre deset razvela - ispričala je Ana, i opisala kakve razgovore je dobila sa sinom.

ATA Images/A.H.
Ana Rucner

 

- To je bilo davno, pre deset godina... Komunikacija je najvažnija, kao i to da se detetu kaže da niko nije kriv, a to treba i samom sebi ponavljati. Sve mirno, staloženo, uz razgovor koji zna biti naporan i težak, ali se mora staviti na prvo mesto komunikacija i sabranost, da sve može da se objasni. Kada me neko pita da dam savet za moj divan razvod, ja kažem da ne pitaju mene, to je fejl u životu. Baš obrnuto, nekoga ko traje u braku treba pitati za savet. Mi smo kulturni i civilizovani ljudi, i kao žena mogu da kažem da bivšeg muža poštujem jer moj sin to zaslužuje jer mu treba otac. E, sad, da li tu postoje neke duboke tajne, to ne znam... - izjavila je Ana, i opisala dete.

ATA Images/A.H.
Ana Rucner

 

 

- On ima 17 godina, sada je tinejdžer i beži od nas, sad mu to ne treba. Kad je bio mlađi, takođe je znao da ima mene i oca, a šta sada ima da glumimo neku porodicu koja ne postoji? Time se pogrešna poruka detetu šalje. Ne bih sebi dozvolila da nešto ružno kažem o nekome sa kim sam provela toliko godina u braku, jer time pljuješ na sebe - zaključila je violončelistkinja ranije za Novu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike