Zvezdin direktor o treneru, kapitenu i "desetki"! Otkrio je da li i koliko ostaju na Marakani!

26.04.2024

11:58

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli su veoma blizu novih trofeja, ali ih od toga deli još nekoliko utakmica

Zvezdin direktor o treneru, kapitenu i "desetki"! Otkrio je da li i koliko ostaju na Marakani!
Copyright MN Press

Posle pobede nad Partizanom u 173. "večitom derbiju" teško je očekivati da Crvena zvezda ne odbrani titulu u Superligi, a u finalu Kupa Srbije ih čeka Vojvodina, posle nove pobede nad "večitim rivalom". Tako da tim Vladana Milojevića ima realne šanse i da odbrani "duplu krunu".

Pošto se kraj (uspešne) sezone bliži, u Ljutice Bogdana razmišljaju i o periodu pred nama. Jedna od tenma razgovora sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, bio je i status Vladana Milojevića koji je zimus zamenio Baraka Bahara.

- Ja bih voleo da Vladan ostane što duže... Uvek je pitanje koliko je to zapravo realno, jer Crvena zvezda vas mnogo troši. I fizički i emotivno. Ja, bar mislim, da je takav scenario moguć. Posebno ako imamo u vidu kroz šta je sve Crvena zvezda prošla u prethodnom periodu. 

Zaista, malo je trenera na svetu koji mogu da pruže Crvenoj zvezdi ono što može Vladan Milojević. Zna klub, oseća šta se traži...On se već dokazao, doneo nam mnogo toga dobrog. Kao i, primera radi, Dejan Stanković, još jedan posvećenik, odličan taktičar. Ali hoću da kažem da smo doneli dobru odluku povratkom Vladana Milojevića - kazao je za Mozzart sport Mrkela,

Osim o Milojeviću, Mrkela je pričao i o statusu kapitena i "desetke" crveno-belih, dva Aleksandra, Dragovića i Kataija.

MN Press
 

- Obojica su mnogo zadužila Crvenu zvezdu. Znam da javnost najviše zanima hoće li oni produžiti ugovore sa klubom. Samo mogu da otkrijem da već dugo radimo na tome. Pričamo sa njima. Postoje neki signali. Verujem da će ostati - zaključio je Mrkela.

Već u nedelju, Zvezda će gostovati Vojvodini u utakmici plej-ofa Superlige.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike