Nada Obrić oplela po Kebi: Ukrao mi je pesmu, kad sam čula, umalo se nisam onesvestila! Odmah ga je zvala

14.04.2024

10:09

0

Pevačica do detalja opisala šta se desilo

Nada Obrić oplela po Kebi: Ukrao mi je pesmu, kad sam čula, umalo se nisam onesvestila! Odmah ga je zvala
Dragan Kojić Keba, Nada Obrić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nada Obrić je već dugi niz godina na estradi, a sada je otkrila sa kakvom se nepravdom suočila.

Kako je ispričala, njoj je Dragan Kojić Keba, prema njenim tvrdnjama, ukrao pesmu.

- Keba je ukrao moju pesmu, nije je pozajmio. Cakana, Olja, šta se sad kao folirate? To se zove krađa. To je pesma "Imala sam ljubav jednu". To je moja pesma. Kako drugačije da to nazovem osim krađom, a da narod to razume? Može i maznuo - počela je Nada, pa nastavila:

ATAImages/ A.A.
Nada Obrić

- Nemam pojma kako je do toga došlo. Ja sam samo ugledala čoveka na televiziji. Pesmu sam snimila pred rat. Zagrizla je onako, sama od sebe pesma, bez reklame i ičega. Praktično smo ušli u ratno stanje i ona kao takva zagrize. I ja sad razmišljam: "Ja ću tu pesmu sad da prepevam, jer mi se i dalje veoma dopada." I tako sedim jednu noć kod kuće i čujem muziku, foršpil. Ide pesma moja, a ja sedim na kauču, a znam da sam je snimila. I ugledam Kebu, koji peva "Imao sam". Kad se tad nisam onesvestila. Ja sam sve to rekla i njemu. 

Nada je ispričala i kako je protekao njen razgovor sa Kebom nakon toga.

- Krivo mi je samo što mi nije rekao, što me nije onako čisto kolegijalno nazvao i rekao: "Znaš, Nado, meni se ova pesma dopada. Ja bih da je presnimim, ako nemaš ništa protiv." Naravno, kompozitor tu ima sva prava, on se sve pita, ali svejedno, ljudski je. Kolege smo, radimo zajedno. Kad sam mu sve to rekla, on meni kaže: "Nije to pesma koju sam ja uzeo od tebe!" Ja kažem: "Kako nije?" A on: "Uzeću ti još jednu!" Ja mu kažem: "Korektno je da mi sad to kažeš, ali mi reci koju, ko Boga te molim?" - priča Nada.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragan Kojić Keba

Keba joj, prema njenim rečima, nije rekao o kojoj se pesmi radi, ali je ona saznala.

- Rekao mi je da ne sme da mi kaže, samo da je to jedna od mojih ličnih karti i jugoslovenski hit. To je bila pesma "Oj, ljubavi moja prošla". Ali nije je snimio. Rekla sam mu: "Sačekaj, Kebo, da umrem, majke ti, pa je onda snimi!" - prisetila se Nada u emisiji "Divan šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike