Naša voditeljka zbog izjava završila u policiji! „Stajao je devojčici iza leđa i masturbirao..." Šok!

18.04.2024

11:55

1

Iz škole glume nosi veoma ružna sećanja

Naša voditeljka zbog izjava završila u policiji! „Stajao je devojčici iza leđa i masturbirao..." Šok!
Jovana Grgurević - Copyright Printscreen / Jutarnji program TV Happy

Jovanu Grgurević osim kao voditeljku koja je svoju karijeru, inače, započela još pre oko dve decenije, domaća javnost zna i kao rođaku čuvene Mile Jovović. Prema njenim biografskim podacima koji su dostupni onlajn, osim što su delile detinjstvo, njih dve su se i u istom mesecu ostvarile kao majke. Porodicama se, međutim, bave svaka na „svojoj strani sveta".

Svojevremeno, ona se otvoreno prisetila i svojih loših iskustava koje nosi iz mladosti, konkretno iz škole glume, te opisala kako izgleda „priprema za maltretiranje maloletnica", zbog čega je završila i u policiji.

 

 

- Bila sam najmlađa i videla sam bludne radnje koje su se dešavale pred svima nama. Učitelj je naterao devojčicu koja je tada imala 12 ili 13 godina da pročita tekst za koji je morala da bude nagnuta napred, dok joj je on stajao iza leđa i masturbirao. Ona je plakala, ali nije smela da prestane da čita dok on ne završi, a njega su očigledno te suze još više uzbuđivale. Sećam se kada ta devojčica nije dala da njena mlađa sestra pređe u stariju grupu i obe su se ispisale iz škole. Ako znate da je decu sramota da kažu kada dobiju jedinicu, zamislite tek da treba da kažu da su s*ksualno uzbudili učitelje. Ta deca samo hoće da ostanu deca - objašnjavala je onda „Mondo".

Ona se, sa druge strane, veoma stidi emisija na intimne teme.

- Stidim se svake emisije na temu s*ksa, jer verujem da ako neke stvari nazivamo intimnim, treba takve i da ostanu. Mišljenja sam da je to poštovanje i prema publici i prema, na primer, mom stricu Budimiru, kome bi zasigurno bilo neprihvatljivo da ga dovedem u situaciju da to gleda. To je stvar kućnog vapitanja - smatra voditeljka, pa je onda otkrila i šta smatra svojim navećim uspehom.

Jovanu Grgurević, Printscreen „Posle ručka", Happy TV
 

- Što nikome nisam dozvolila da me uslovljava fizičkim promenama, u smislu ispravljanja prednjih zuba da bih mogla da vodim emisiju - iskrena je za „Espreso" bila ona, pa je ubrzo dodala kako prioritet treba da bude to „kako radimo svoj posao, a ne samo to kako izgledamo".  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike