Na društvenim mrežama zategnuta "ko praćka", a uživo druga priča: Paparaco fotke Dženifer Lopez otkrile kako pevačica zaista izgleda (FOTO)

17.04.2024

07:45

1

Neki spekulišu da je reč o liposukciji

Na društvenim mrežama zategnuta "ko praćka", a uživo druga priča: Paparaco fotke Dženifer Lopez otkrile kako pevačica zaista izgleda (FOTO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez u šestoj deceniji života oduševljava svojim izgledom gde god se pojavi. Pevačica uspešno održava titulu jedne od najseksepilnijih na svetskoj sceni, a u prilog tome idu fotke koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Samo na Instagramu, Džej Lo prati preko 250 miliona fanova, a njene fotografije neretko su u donjem vešu ili drugim atraktivnim kombinacijama. Na tim fotkama može se primetiti da je pevačica u 54. godini života zategnuta i u top formi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Međutim, nedavne paparaco fotke koje su objavile svetske agencije, govore o tome da se i te kako koristi fotošopom. Naime, Dženifer je uhvaćena na ulicama Njujorka, u farmerkama i kratkoj majci koja je naglasila njen stomak, koji je sve samo nije zategnut. Javnost se iznenadila time koliko se slika njenog tela razlikuje na društvenim mrežama i fotografija bez fotošopa, te su svi pogledi bili upreti ka njenom smežuranom stomaku.

Profimedia
Dženifer Lopez

Ove fotke su odmah počele da se komentarišu, pa je se spekuliše da je ovo posledica liposukcije, dok drugi samo pripisuju godinama.

Podsetimo, Dženifer je najavila svoju turneju u okviru koje će navodno održati 30 nastupa, ali su fanovi ostali šokirani cenama ulaznica.

- Džej Lo, Dženifer, cene karata za tvoj šou... Stvarno ili je ovo slučajno? - počeo je konkretno stendap komičar Dilan Mahejni na svom Instagramu, a ovime je ubrzo i pokrenuo pravu lavinu sličnih komentara poput „Dženi je zaboravila da je iz bloka", „Dženifer, molim te, šta je ovo", „Ako Ben Aflek neće da trči po bini prerušen u Betmena, mene ovo i ne zanima", pa mnoge druge. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike