Veterani tzv. OVK poručili Hagu: Dokumente predajemo samo uz prisustvo policije

17.09.2020

10:35

0

Autor: M. I.

Nasim Haradinaj je ranije danas potvrdio da su sinoć dobili poziv anonimne osobe iz Specijalizovanih veća i upozorenje da će u njihovim prostorijama ponovo b

Veterani tzv. OVK poručili Hagu: Dokumente predajemo samo uz prisustvo policije
Copyright Printscreen/Youtube/ Kosovo Online

Predstavnici Specijalizovanih veća u Hagu došli su danas u kancelarije veterana takozvane OVK u Prištini kako bi preuzeli dokumentaciju koja je juče dostavljena toj organizaciji.

Na sastanku sa njima prisutni predsednik organizacije veterana OVK Hisni Gucati i potpredsednik Nasim Haradinaj, prenose prištinski mediji.

Prema pisanju portala Zeri, Nasim Haradinaj je ranije danas potvrdio da su sinoć dobili poziv anonimne osobe iz Specijalizovanih veća i upozorenje da će u njihovim prostorijama ponovo biti sprovedena racija u potrazi za novim dosijeima, ali da ih neće predati bez prisustva kosovske policije.

– Sinoć oko 19 sati pozvao nas je neko iz Specijalizovanih sudova i upozorio nas da će doći po datoteke. Prvi put smo im dali što su tražili, ali ovog puta to nećemo učiniti bez prisustva kosovske policije, nema povlačenja – rekao je Haradinaj.

Kako se navodi, u kancelarije Organizacije doneti su i drugi dokumenti Specijalnog suda u kojima postoje dosijei Specijalnog suda, kao i informacije o svedocima, ali i elementi koji pokazuju da je dokaze pružila i Srbija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike