Sličan se sličnom raduje: Izdajnik iz Sarajeva koji je glasao za članstvo tzv. Kosova u Savetu Evrope prijatelj sa Marinikom Tepić! (FOTO)

17.04.2024

11:02

1

Ovaj Srbin iz Sarajeva, dokazao je da je saveznik Zapada i srpskih neprijatelja

Sličan se sličnom raduje: Izdajnik iz Sarajeva koji je glasao za članstvo tzv. Kosova u Savetu Evrope prijatelj sa Marinikom Tepić! (FOTO)
Marinika Tepić - Copyright R.Z./ATAImages

Poslanik Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Saša Magazinović jedan je od izdajnika koji su glasali za članstvo tzv. Kosova u Savetu Evrope.

Ovaj Srbin iz Sarajeva, dokazao je da je saveznik Zapada i srpskih neprijatelja.

Naime, u pitanju je čovek koji je blizak prijatelj sa Marinikom Tepić, naveliko poznatom opozicionom političarkom koja se zalaže za to da se Srbi proglase za genocidan narod i zdušno podržava lažnu državu Kosovo.

Ovo je samo pokazatelj da se neprijatelji Srbije drže zajedno, radeći isključivo za strane interese.

Podsetimo, EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije.

Ovo je isključivo politička odluka, jer se lažna država još jedan korak približava članstvu u najmasovnija evropskoj organizaciji i pored činjenice gotovo svakodnevnog kršenja vladavine prava, na kojima je upravo Savet Evrope i zasnovan. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike