Sahranio ženu pa je posle nekoliko godina video na televiziji: Bizaran slučaj zgrozio sve na mrežama

26.04.2024

22:45

0

Abrag Mohamed iz Azilala u Maroku mislio je da je izgubio svoju voljenu suprugu u saobraćajnoj nesreći

Sahranio ženu pa je posle nekoliko godina video na televiziji: Bizaran slučaj zgrozio sve na mrežama
Copyright Profimedia

Jedan muškarac iz Maroka doživeo je neobičnu situaciju koja podseća na scenarije iz Holivuda kada je slučajno ugledao svoju preminulu suprugu na lokalnoj televiziji.

Abrag Mohamed iz Azilala u Maroku mislio je da je izgubio svoju voljenu suprugu u saobraćajnoj nesreći nekoliko godina pre bizarnog incidenta. Doktori su mu tada saopštili da njena šansa za preživljavanje nije velika.

Neimenovana žena je nakon nesreće prebačena u bolnicu "Ibn Ročd" u Kazablanki. Mohamed je ispričao da je putovao četiri sata od svog malog planinskog sela do bolnice i nazad, ali su mu na povratku saopštene tragične vesti.

"Primio sam njeno telo, umotano u pokrov i u kovčegu", rekao je Mohamed za "Nuevo Dia". Tuga ga je preplavila, i nakon toga je svoju suprugu sahranio u rodnom gradu 2014. godine.

Ali su prijatelji nakon nekoliko godina gledali lokalnu emisiju koja je za cilj imala "spajanje izgubljenih članova porodice", kada su ugledali ženu za koju su bili sigurni da je supruga Mohameda. Da situacija bude još bizarnija — supruga je apelovala da želi da pronađe muža, sa kojim je izgubila kontakt.

Kako se navodi, ona je pozvala TV program "Al Moktafon" (Nestali, prim. aut.) i dala adresu svog muža, Mohameda, kao i njegovo ime, prilikom čega je rekla da su "izgubili kontakt pre nekoliko godina".

Ova vest je izazvala buru na društvenim mrežama jer je otkriveno da je Mohamed sahranio pogrešnu ženu, a ne svoju suprugu.

- Nisam znao da je to drugo telo koje smo sahranili, i da je moja supruga i dalje živa - rekao je Mohamed nakon svega.

Ipak, nije poznat epilog priče, ali se pretpostavlja da su "razdvojeni" supružnici ponovo pronašli put do jednog drugog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike